tiistai 26. maaliskuuta 2013

Takapakkia! Meiltä puuttuu valokuvaaja! HELP!

Sain tuossa juuri äsken sähköpostin meidän häävalokuvaajalta, joka lähestyi meitä ehkä pahimmalla mahdollisella tavalla tässä vaiheessa. Valokuvaajamme joutui peruuttamaan häävalokuvauksemme johtuen terveydellisistä syistä. Ymmärrän, että näille ei mahda mitään varsinkin kun kyse on terveydellisistä syistä, mutta pakko myöntää, että kyllä tää pistää ihan vähän ärsyttämään ja iskee pieni paniikki, kun häihin on ENÄÄ 3,5 kuukautta. Mistä revitään tässä vaiheessa uusi valokuvaaja?! 

Joten nyt rakkaat lukijat, tarvitaan teidän apua! Mikäli teillä on suositella jotain hyvää valokuvaajaa Savon alueelta, niin antaa palaa vaan! Häät pidetään siis Leppävirralla, joten kaikki lähiseutujen valokuvaajat käy, esim. Varkaus, Kuopio, Jyväskylä jne. Tai mikäli tätä lukee joku valokuvaaja, niin sähköpostia saa laittaa osoitteeseen siempretuyo.blog@gmail.com. PLIIS auttakaa! 

ISO kiitos jo etukäteen kaikille! 


Beautiful
kuva: Pinterest

Ps. Tänään on kyllä suoraan sanottuna ollut aivan paska päivä! Työpäivä oli ihan hirvee ja äsken vielä jätin meidän kissan tassun kaapin oven väliin... Ainoa valopilkku tässä päivässä on kaaso, joka halusi tulla kylään askartelemaan paikkakortteja! Oli kuulemma niin hirveä askarteluvimma, että oli pakko päästä. :D 

6 kommenttia:

 1. Voi apua! Siis tuo on minun yks kaameimmista peloista kans, että valokuvaaja joutuukin viime hetkellä perumaan tulonsa.
  Käyhän vielä kaikki kuvaajat myös etelämmästä ja pohjoisesta läpi. Sähköposti vain laulamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo, vietän varmaan koko yön valokuvaajia etsien! :D

   Poista
 2. Eikö valokuvaaja pystyisi itse suosittelemaan jotakuta tilalle? Luulisi että tuntevat alueella hyvin toisensa,ja pakottavan syyn takia peruuttavan luulisi pystyvän ohjaamaan jollekulle yhteistyökumppanille tai antamaan ainakin suositusta/yhteystietoa..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo valokuvaaja kertoi sähköpostissa, että oli laittanut sanaa eteenpäin ja lupasi ilmoitella heti mikäli vapaa kuvaaja löytyy. Tää on kyl niiin pyllystä koko tilanne!!

   Poista
 3. Mulla on jonkinlaista listaa meidän harkitsemista kuvaajista tuolla http://neidistarouvaksi.blogspot.fi/2012/10/valokuvaajan-metsastys-alkakoon.html Tiedä sitten, mitenkä monella on enää vapaita viikonloppuja.

  Tuomas Mikkosella taisi loppuvuodesta olla tasan kaksi tyhjää lauantaita, mutta kannattaa toki koittaa onneaan. Kyllä teille vielä kuvaaja löytyy, sano mun sanoneen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuomas Mikkonen on varattu meidän hääpäivänä, mutta emme me tosissaan ilman kuvaajaa jää! Kaikki varatut valokuvaajat on ollu todella ystävällisiä ja auttaneet meitä löytämään vapaita valokuvaajia! :)

   Poista