tiistai 12. maaliskuuta 2013

Häähankintoja

Jes, vihdoin ollaan saatu tehtyä hieman häähankintoja! Ehkä nyt alkaa olla aikakin :) Perjantaina naputtelin ostoskoriin Klipsipidennys.fi -verkkokaupasta itselleni klipsipidennykset. Pidennykset tupsahtivat postiluukusta eilen, joten todella nopeaa toimintaa ja plussat siitä! Mulla on ollut aiemminkin kyseisestä verkkokaupasta tilatut klipsit ja oon kyllä ollu tosi tyytyväiden näiden laatuun. En pitäny silloin klipsejä päivittäin vaan enemmänkin juhlissa, mutta sillonkin tuli kiharreltua ym. ja laatu ei hirveästi ehtinyt kärsimään. 


Eilen oli pakko kokeilla näitä nopeaa ja vaatiihan se taas pitkän ajan jälkeen hieman harjoitusta. Mutta onhan nää ny kivat! Säästelen näitä hääpäivää varten ellen sit innostu joihinkin juhliin näitä laittamaan, esim. nyt viikonloppuna kun suunnataan tyttöporukalla kohti Tukholmaa. :)

Eilen käytiin myös Tiimarissa ja olin jo viime viikolla bongaillut sieltä nää muoviset astiat, jotka pystyin heti kuvittelemaan meidän karkkibuffettiin. Eilen sitten nää pääs ihan kotiin asti. Tästä se karkkibuffetin kokoaminen lähtee. Meiltä löytyy kotoa jo valmiiksi pari astiaa, joita voi karkkibuffetissa käyttää sekä mun äidillä ja sulhon äidillä.Pienempi oli muistaakseni 3,99 € ja isompi 8,99 €. Mä muuten pahoittelen näitä tän postauksen kuvien laatua, kun nää on puhelimella otettu. En vaan millään jaksanu kaivaa kameraa esiin....

Ja koska haluamme, ettei rakkaus unohdu vieraidemme vessareissullakaan, teimme eilen myös ehkä tärkeimmän häähankinnan - rakkausvessapaperia! Ostettiin näitä 2 pakettia, saa nähdä jääkö siihen vai innostutaanko ostamaan vielä lisää.Onhan tää häähumu niin ihanaa! Varsinkin tänään oon onnellinen, sillä mulla on yksi (!) vapaapäivä ennenkuin huomenna taas jatkuu työt. Mulla on siis viimeisen kahden viikon aikana ollut tasan kaksi vapaapäivää ja tämä päivä on toinen niistä ja voin kertoa, että nyt tää työputki alkaa tuntumaankin. Valivalivali. Mutta onneksi tällä viikolla enää vain kaksi päivää töitä ja sitten tosiaan suunnataan tyttöjen kanssa naapurimaahan, ihanaa! Ja tulee niiin tarpeeseen :) 

Huomenna pitääkin käväistä Kampin Tigerissa, sillä Laura vihjasi, että sieltä saa nyt vihdoin ja viimein niitä sinkkiämpäreitä! 

8 kommenttia:

 1. Meilläkin on noita vessapapereita hankittuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä suloisia ja mun mielestä ainakin parempia kuin ne tosi överit häävessapaperit! :D

   Poista
 2. Meillä oli samaa paperia ihan kotikäytössä, mutta ei yhtään huono idea ostaa sitä häihin:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo munkin mielestä tää paperi sopii häihin kuin nenä päähän! ;)

   Poista
 3. Häämessuilla oli kans tota vessapaperia, hauska idea! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, en huomannutkaan! :) onpahan nyt rakkauden tunnelmaa sitten vessassakin. :D

   Poista
 4. Pitää kans hommata klipsit, käynkin tutkailemassa sun käyttämää verkkokauppaa :)

  VastaaPoista