keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Uusi valokuvaaja check!

Noniin näin ne asiat aina järjestyy, saatiin uusi valokuvaaja varattua meille! Huh! Ruvettiin eilen samantien laittamaan sähköpostia joka paikkaan, kun saatiin tietää ettei meidän aiemmin varattu kuvaaja pääsekään kuvaamaan häitämme. 

Alkuun tuli pelkästään kieltäviä vastauksia ja tuntui, että kaikki valokuvaajat ovat jo varattuja! Asia ei tietenkään tullu kyllä mitenkään yllätyksenä, sillä tiedettiin että ollaan todella myöhään liikkeellä. 

Mutta saatiin kuin saatiinkin kahdelta kuvaajalta vastaus, että he ovat vapaana hääpäivänämme ja tulisivat mielellään kuvaamaan häämme. Ja lopulta meidän valokuvaajaksi valikoitui Henri Pylväs! 

Kuva: Henri Pylväs

Kuva: Henri Pylväs

Kuvat kopioitu Henrin nettisivuilta, jotka löytyy täältä!

Pakko vielä mainita miten ystävällistä palvelua saatiin myös kuvaajilta, jotka olivat jo varattuja. Todella moni otti selvää tuntemistaan kuvaajista, jotka olisivat vapaana meidän hääpäivänämme. Oltiin todella otettuja tästä. :)

Ja haluan myös näin lopuksi mainita valokuvaaja Annina Vuorisen, jonka kanssa sähköpostittelimme muutaman viestin verran. Mulle jäi todella miellyttävä ja ystävällinen kuva Anninasta ja Anninasta huokui aito kiinnostus siihen, mitä hääpari valokuviltaan haluaa. Anninan nettisivut löytyy täältä

Ja ISO kiitos kaikille teille myös, jotka laitoitte sähköpostia, jossa vinkkasitte hyvistä valokuvaajista!  

Noniin, nyt voi hyvillä mielin lähteä vikaan yövuoron ennen pääsiäislomaa! :)

PS: Puhuttiin tänään sulhon kanssa miten kamalaa, jos häät yllättäen peruuntuisi. Sulho totesi tähän sitten, että "niinku ollaan laitettu kaikki press the face-kortitkin menemään!" tarkoittaen siis Save the date-kortteja. Termit hallussa! :D

6 kommenttia:

 1. Ihanaa että kuvaaja löytyi!:)

  VastaaPoista
 2. "press the face" ihana! :'D Huippua, että tämäkin onglema ratkesi kuin käden käänteessä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, repesin kyl täysin kun sulho sano ton "press the face" :D mut joo huippujuttu kyllä, hetken kerkesin olla jo epätoivonen!! :)

   Poista
 3. Hienoa, että uusi kuvaaja järjestyi näin nopeasti! :) Ja molempien esittelemiesi vaihtoehtojen kuvat ovat todella hienoja.

  VastaaPoista
 4. No kyllä, helpotti kummasti! :) ja puhuttiinkin sulhon kanssa että mikäli budjetti olis rajaton niin oltais otettu molemmat kuvaajat!

  VastaaPoista