sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kaunistautuminen häihin

Morsiamethan haluavat olla kauneimmillaan hääpäivänään ja tekevät sen eteen paljon erilaisia asioita. "Hurjimmat" menevät jopa kauneusleikkauksiin. Ajattelin nyt kertoa mitä itse aion tehdä, jotta tuntisin itseni mahdollisimman kauniiksi hääpäivänä.

Ehkä pisin projekti on tää mun kuntokuuri, mikä alkoi tammikuussa. Tarkoituksena siis pudottaa muutama kilo ja kiinteytyä. Ja että miten sujuu vai? No ihan hyvin. Alku alkoi tosi hyvin ja mulla oli tosi paljon motivaatiota. Kuntoilin 4 kertaa viikossa ja tarkkailin syömisiä. Iltapalana ei mulla nähty oikeastaan muuta kuin raejuustoa, rahkaa tai ananasta. No sitten sairastuin influenssaan, joka esti kuntoilun melkein pariksi viikoksi. Ja melkein heti parannuttuani lähdettiin Prahaan, jossa tulikin herkuteltua sitten oikein kunnolla! Nyt olen yrittänyt kuitenkin saada motivaatiota hieman takaisin ja odotan jo kovasti sitä kevättä, että pääsisi sulille teille lenkkeilemään. Toki vaakakin näyttää tuloksia. Alussa pysyin tosi hyvin siinä, että pudotin sen 0,5 kiloa viikossa. Prahassa otettiin kiloja hieman takaisin, mutta nyt vaaka näyttää nelisen kiloa vähemmän kuin tammikuussa. Myös rasvaprosentti on pienentynyt muutaman prosentin. Joten tästä se lähtee taas! Onneksi on vielä aikaa! :) 


Haluan myös olla hääpäivänäni sopivasti päivettynyt ja pahoin pelkään, että joudun turvautumaan solariumiin. Toki toivon, että saadaan nauttia heti kesäkuusta lähtien ihan siitä luonnollisestakin auringosta sekä lämpimistä ilmoista! Mitään överirusketusta en kuitenkaan ajatellut lähteä hakemaan vaan ajattelin käydä 3-4 kertaa kuukauden aikana, riippuen siitä miten väri tarttuu. En oo ikinä käynyt solariumissa ja oon ehkä aina ollut sitä   hieman vastaan jostain syystä, mutta... En myöskään luota taitoihini purkkirusketuksessa enkä halua suihkurusketukseen, joten ehkä solkku on tässä vaiheessa se paras vaihtoehto! 

Aion ottaa myös geelikynnet hääpäivääni varten. Ajattelin ottaa testiversiot jo aiemmin, jotta totun niihin, mulla ei nimittäin ikinä oo ollut minkäänlaisia laitettuja kynsiä ellei mukaan lasketa ala-asteen tekokynsikokeiluita! 


Hiukset ovat mulle muutenkin todella tärkeät, joten niihin haluan ehdottomasti panostaa hääpäivänä. Vaikka mun hiukset on jo hyvää vauhtia kasvamassa ja ne ovat ehkä muutenkin hieman tavallista paksummat, tilasin klipsipidennykset, jotta kampauksesta saadaan entistäkin tuuheampi ja näyttävämpi. Hääpäivänä kampaukseni tekee kampaaja sekä meikistäni huolehtii ammattimeikkaaja. Mulla on vähän huonoja kokemuksia meikkaajista ja aluksi mietinkin, että olisin meikannut itse, mutta ehkä mun nyt täytyy luottaa tän mun meikkaajan ammattitaitoon. Ja onneksi menen koemeikkiin ennen itse hääpäivää. :) 


Olen myös miettinyt ripsipidennysten ottamista. Mun omat ripset ovat kyllä jo luonnostaan tummat ja suht pitkät, joten periaatteessa en pidennyksiä tarvitse. Mutta oishan se kiva häämatkalla sitten tallustella täydellisissä ripsissä. :) Tätä täytyy kuitenkin vielä harkita! Hampaiden valkaisua olen myös harkinnut, tosin ihan kotivalkaisuna.

Kaasojen kanssa on ollut myös puhetta Tallinnan kylpyläreissusta, jossa päästäisiin kaikki rentoutumaan kunnolla ennen häitä kasvohoitojen ja hierontojen parissa. Aika tuntuu menevän kuitenkin hirvittävää vauhtia ja hieman pelkään, miten löydetään sellainen viikonloppu, joka sopisi kaikille. Jos Tallinnaan ei päästä, aion joka tapauksessa varata itselleni kasvohoidon sekä hieronnan täällä Suomen päässä! 

Mites te? Miten olette ajatelleet kaunistautua häitä varten? Käyttekö  esim. kampaajalla/meikkaajaalla vai meinaatteko hoitaa nämä itse? 

kuvat: Pinterest

6 kommenttia:

 1. Minä suosittelen vain ripsiin laitettavaksi tupsuja, jos sulla on jo itsellä luonnostaan pitkät ripset. Ripsistä tulee usein raskaan näköiset jos niihin laittaa pidennykset :) Kynnet kannattaa tosiaan laittaa kuntoon jo pari kuukautta aiemmin sillä itse kun geelit kynsiin kolme vuotta sitten laitoin niin meni kolmisen kuukautta, että niihin tottui. Ensimäiset halkeili ja liuskottu,vaikka tosi hyvä laatuiset oli. Niiden kanssa elämiseen vaan piti tottua. Mä kans oon metsästänyt hyviä klipsejä ja kampaajaa!
  Ammattimeikkaajissa on tosiaan eroja tosi paljon, mutta hyvä et saat koemeikin ennen varsinaista päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vinkeistä! Ja se saattaa olla, että ripsipidennykset jää ottamatta sillä mä myös pelkään, että mun omat ripset tuhoutuu niiden vuoksi! :D Tupsuja oonkin kokeillut, tosin mun kömpelösormilla niiden laitto ei oikein onnistunu haha!

   Poista
 2. Hei! Kiitti kivasta ja hyödyllisestä blogista :) Oon saanut paljon vinkkejä, kun mulla on aika samanlainen maku! Oon ajatellut kans tilata klipsipidennykset hiuksiin. Mulla ei oo niistä mitään aiempaa kokemusta, niin kysyisinkin, mistä oot ne tilannut ja olitko tyytyväinen niiden laatuun?

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kehuista, kiva jos blogista on ollut apua! :) Mä oon tilannu nyt pari kertaa mun klipsit tuolta klipsipidennys.fi -verkkokaupasta ja oon ollut ihan tyytyväinen, tai ainakin mulla ne säily yllättävän pitkään hyvänä vaikka värjäilin yms. niitä! Mulla ei oo muista kaupoista kokemuksia, joten en hirveästi pysty vertailemaan :) Monihan on suositellut myös rapunzelin klipsipidennyksiä, jotka löytyy osoitteesta www.rapunzelofsweden.fi/ :)

   Poista
 3. Kiitti! Olin jo katsellutkin tuota klipsipidennys.fi -kauppaa ja nyt kun sinä ja netissä jotkun muutkin sitä suositteli, niin taidanpa tilata sieltä :) Kokeilin itse tänään sen tyylistä kampausta, jota oon ajatellut kampaajalta hääkampaukseksi pyytää, ja kyllähän se näyttäis upeammalta ku ois vähän enemmän ja pitempiä hiuksia päässä! :)

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin klipsit tuo siihen mukavasti lisää paksuutta ja pituutta ja ennen kaikkea näyttävyyttä! ;)

   Poista