maanantai 4. maaliskuuta 2013

Beautiful Wedding




















kuvat: http://alixannlooslephotography.blogspot.fi

6 kommenttia:

  1. Mäkin tahdon soutuveneen! Mut hei.. meidän juhlapaikkahan ON järvenrannalla.. hmm.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin siitä vaan ideoimaan! ;) Noi kuvat on kyllä tosi romanttisia!

      Poista
  2. On, ihanat! Huoh, tulis ne omat jo.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi onneksi sulla ei oo kauan aikaa enää ja onneksi aika näyttää menevän aivan uskomatonta vauhtia! Tosin mä voisin mielelläni hidastaa tätä ajan kulumista kun tuntuu että nyt on sen verran jarrut päällä ettei meinaa saada mitään aikaseks! Mutta ymmärrän, että sulla alkaa olla jo aika odottava fiilis! :)

      Poista
  3. Kiitos kiitos paljon parisuhdepostauksesta! Hyvin kirjoitettu ja mahtavaa että uskalsit noinkin avoimesti kertoa myös suhteen huonoista ajoista ettei tule sellainen epärealistisen täydellinen fiilis kuitenkaan. Hyvin samoilla linjoilla olit tässäkin asiassa kuin minä :)

    Olemme poikaystävän kanssa miettineet myös tuota Sisiliaa ja Taorminaa siellä ensi kesän lomakohteeksi. Ihastuin paikkaan saman tien kun sen näin ja kuulin sinun postauksesta. Aloin etsimään tietoa paikasta ja törmäsin ilmiöön nimeltä Sisilian mafia :( Monien eri lähteiden perusteella se on vielä nykypäivänäkin olennainen osa Sisiliaa, lähes kaikki kaupat, ravintolat ja hotellit ovat mafian alaisuudessa ja matkustamalla Sisiliaan tukee mafian toimintaa välillisesti. Mitä mieltä olet tästä väitteestä? Olitko tietoinen tästä kun varasit matkan? Ja jos olit haittaako se sinua yhtään?

    Itseäni vähän mietityttää tuo asia mutta toisaalta Taormina vaikuttaa niin ihanalta, kauniilta ja meille sopivalta paikalta että kaikesta huolimatta haluaisin sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että postaus miellytti!

      Ja tuosta Sisilian mafiasta. Toki me tiedettiin matkaa varatessamme, että mafia on edelleenkin osa nyky Sisiliaa ja että sitä rahoitetaan turismilla. Ei kuitenkaan annettu tämän faktan meitä häiritä vaan varasimme matkan ihan hyvillä mielin :) Taorminassa käy kuitenkin paljon turisteja ja olen kuullut, ettei mafia pahemmin näy turisteille eikä siitä pahemmin puhuta.

      Poista