torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäisvapaille!

Huomenta kaikki! Mulla ois vielä vähän alle 2h yötöitä jäljellä, jonka jälkeen meen kotiin ja odottelen, että sulho lähtee lounaan aikoihin töistä pois ja sitten aloitetaan matka kohti Savvoo, sillä mennään pääsiäiseksi mun vanhempien luokse. Mulla on nyt siis piiitkät pääsiäisvapaat tässä, meen nimittäin vasta keskiviikkona seuraavan kerran töihin. Ihanaa! Mutta oon tainnut joskus aiemminkin kertoa, että tuun aina kipeeks silloin kun ei sais/pitäis. No... tähän yöhön on sisältynyt työnteon lisäksi monta nenäliinaa sekä hyvinhyvin monta kuppia teetä ja finrexiniä. Jep, flunssa on täällä taas. Toivon, ettei tää nyt mee tästä pahemmaks ja iske vaikka kuumetta vielä päälle. Tarkoitus ois nimittäin huomenna mennä käymään meidän juhlapaikalla ja alkuillasta mennään sitten koko porukalla kunnon pääsiäispäivälliselle. Lauantaina mennäänkin sitten moikkaamaan mun veljenlapsia ja loppuaika otetaan ihan rennosti vaan! Blogi varmaan hiljenee nyt muutamaksi päiväksi, joten palataan taas asiaan ensi viikolla.


kuva: Google

Haluan toivottaa teille kaikille oikein rentouttavaa, ihanaa ja herkkujentäyteistä pääsiäistä kaikille!

Onko teillä minkälaisia suunnitelmia pääsiäiseksi vai onko joku kenties koko pääsiäisen töissä?

2 kommenttia:

  1. Ihanaa pääsiäistä. Tää on vähän niinkuin läpsystä vaihto sillä mä olin just seitsemän päivää vapailla ja nyt olen sitten puolestani pitkäperjantaista ensi viikon torstaihin työmaalla. :D Noo, mutta mielummin oon aina juhlapyhät töissä (helppoa rahaa), joulukin meni mukavasti töissä ja kyllä näistä duunipääsiäisistä alkaa olla jo viiden vuoden kokemus.. eli sitten kun on rouva ihminen niin voi päästää neidit juhlapyhiksi töihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, mullekaan ei yleensä oo niin väliä oonko pyhät töissä vai vapaalla, mut nyt oli kyl ihana päästä porukoiden luokse vähän lepäilemään :) harmi vaan että tää flunssa päätti iskee nyt ihan kunnolla päälle. Mutta jaksamista töihin ja hyvää pääsiäistä!! :)

      Poista