sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Lyhtyjä koristeluun

Oon katellut nyt viime päivinä paljon nettisivuilta kuvia, joissa on käytetty lyhtyjä koristelussa. Mäkin haluan ehdottomasti lyhtyjä meidän häihin, mutta oon aatellut että niitä laitetaan lähinnä ulos portaille vaikka heinäkuun alussa ei nyt kovin pimeitä iltoja vielä olekaan. Tosi yleistä kuitenkin on, että lyhtyjä laitetaan myös ruokapöytiin ja mun mielestä ne näyttää kyllä tosi kivoille ja tuo tietynlaista herkkyyttä myös. Varsinkin jos on ulkohäät niin ne tuo kyllä ihan omanlaista tunnelmaa, jos pitää häät vaikka hieman myöhemmin kesällä/alkusyksystä. 

Mä en oo siis itse missään vaiheessa ajatellut, että me käytettäis lyhtyjä esim. juurikin ruokapöytien koristelussa. Prahassa kuitenkin kierreltiin erästä sisustusliikettä, jossa oli aivan mahdottoman suloisia minilyhtyjä ja siitä se ajatus sitten lähti! Ja viimeistään kun näin alla olevan kuvan niin aloin kovasti lämmetä tälle ajatukselle. 

Lanterns and small glass vases with flowers would be great centerpieces for an outdoor wedding!
kuva: Pinterest

Tarkoituksenahan on alunperin ollut, että laitetaan vain kynttilöitä pöytiin, mutta mä en oo vielä löytynyt mua miellyttäviä tuikkukuppeja. Joten en ole ainakaan vielä hylkäämässä sitä ajatusta, että korvattaisiin kynttilät pienillä söpöillä lyhdyillä. Isoja lyhtyjä en missään nimessä halua ettei pöydät mene liian ahtaiksi. Pitää alkaa kiertelemään kirppareita ja sisustusliikkeitä!

kuva: Style Me Pretty

Miltäs kuulostaa? Nähdäänkö teidän häissänne lyhtyjä? 

7 kommenttia:

  1. Meille tulee lyhtyjä pöytiin :) tällä hetkellä mulle on postin kautta tulossa 28 kpl valkoisia lyhtyjä, jos vielä enemmän tarvii niin pitääpi käydä ostelemassa lisää :) ja tosiaan kun meillä ne talvi häät niin tuo ihanaa tunnelmaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no talvihäihin lyhdyt sopivat kyllä kuin nenä päähän :) samoin syyshäihin! Mistä sä tilasit niitä lyhtyjä ja minkä kokoisia ne on? :) Valkoiset lyhdyt ois täälläkin nimittäin hakusessa!

      Poista
    2. naimisiin.infon hääkirpputorilta, eli kerran käytetty jo häissä ja hinta ei tosiaan ollut mikään huoma 28 lyhdyltä :)

      Poista
    3. Okei, mäkin oon ajatellut lähteä kiertelemään kirppareita! Niistä varmaan tekee hyviä löytöjä edulliseen hintaan :)

      Poista
  2. Todella kaunis kuva tuo ylin. Meillekin tulossa talvihäät ja ruokapöytiin tulee kaikenlaisia vanhoja kakkuvuokia ja kynttiläpurkkeja. Lyhtyjä löytyy sitten pihalta ja ajattelin muutaman ripotella sitten sisällekin sinne tänne. Jos ei nyt ihan siihen pöytään missä syödään, mutta esimerkiksi ruokien tarjoilupöydälle kyllä :)

    VastaaPoista
  3. Iso kiitos tästä ideasta! Juuri eilen mietin ulkohäidemme valaistusta ja pöytäkoristeita. Mietin että miten ihmeessä saan jonkin näköiset valot pöytiin, eikä tullut edes mieleen lyhdyt :D

    VastaaPoista