perjantai 22. maaliskuuta 2013

Hääauto hakusessa?

Osallistuin Sellossa Fast Motors Oy:n järjestämään arvontaan, jossa arvonnan voittaja saa limusiinin käyttöön koko viikonlopuksi. Kilpailu ei ole vielä päättynyt, mutta aiemmin täällä viikolla kyseisestä yrityksestä soitettiin ja kutsuttiin tutustumaan heidän palveluihinsa. Tutustumiskäyntiin sisältyi myös koeajo jollain heidän lukuisistaan urheiluautoistaan.

Tänään sitten käytiin sulhon kanssa tutustumassa Fast Motorsiin ja olin yllättynyt miten laaja heidän valikoimansa on - niin autojen kuin muiden palvelujen suhteen. Autoja löytyy jokaisen makuun varmasti joku, sillä valikoimaan sisältyi niin urheiluautoja, limusiineja kuin vanha englantilainen taksi. 

Cadillac Escalade Limousine
kuva Fast Motorsin nettisivuilta

Autovuokraamon lisäksi Fast Motorsin palveluihin kuuluu myös erilaiset elämyspalvelupaketit. Elämyspaketeista löytyy mahtavia juttuja esim. polttareihin. Mikäli sulhanen/morsianen tykkää esim. autoilusta, löytyy Fast Motorsilta mm. driftingiä sekä mahdollisuus on päästä ajelemaan myös F1-autolla. Heiltä löytyy myös kuumailmapalloilua sekä paintballia ja vaikka mitä muuta!

Fast Motors myös vuokraa tilojaan ja alakerrasta löytyy aika mukavat saunatilat. Tilavuokraus oli 50 e / tunti.

Tutustumiskäynti huipentui tosiaan koeajoon ja tällä kertaa koeajoautona toimi MB 350 SLK ja pakko sanoa, että vaikka en autoista oikein mitään ymmärräkään, oli se aika hulppea peli! Parasta kuitenkin koko jutussa oli nähdä sulhon innostus ja iso hymy, kun hän pääsi huristelemaan kyseisellä autolla motarille. :) 

MB 350 SLK
Tällä huristeltiin!
kuva Fast Motorsin nettisivuilta

Fast Motors toimii Helsingin lisäksi siis myös Kouvolassa, Jyväskylässä sekä Lahdessa. Joten jos jollakin on hääauto (tai muuhun tarkoitukseen) hakusessa, oli se sitten limusiini tai hieno urheiluauto, niin kannattaa ottaa yhteyttä Fast Motorsiin!

Me saatiin lähtiessämme vielä kumpikin 150 e lahjakortit, jotka varmasti tulee hyödynnettyä jossain vaiheessa! Toi limusiinivuokraus nimittäin kiinnostais. Synttäritkin olis toukokuussa niin ehkä silloin? ;)

Kaikki autot ja muut palvelut sekä hinnasto löytyvät Fast Motorsin nettisivuilta, jonne pääsee tästä!

Meidän vauhdikas perjantai jatkuu nyt punaviinin sekä jalkapallon (jee?) parissa. Tosin taidan jättää sulhon katselemaan jalkapalloa ja mä taidan askarrella meidän hääkutsuja....

2 kommenttia:

  1. kauanko teidän koeajo kesti? itse menossa ensi viikolla koeajolle sinne :) oliko siellä myös ennen koeajoa jokin tutustumiskäynti, tms :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu, ensin siinä esiteltiin heidän palvelut hintoineen kaikkineen ja kartoitettiin oma mahdollinen tarve heidän palveluilleen ja käytiin paikat läpi. Sitten oli koeajon vuoro ja koeajo kesti sen 20 min! :)

      Poista