lauantai 23. maaliskuuta 2013

Häämatka vol. kakkoselle Meksikoon?

Mehän tehdään sulhon kanssa kaksi häämatkaa, mikäli kaikki menee niinkuin on suunniteltu! Ja siksi näin, koska haluamme tehdä häämatkan jonnekin kauemmaks ja tällaisia kohteita ei kovin paljoa heinäkuussa ole. Joten, lähdemme häiden jälkeen Sisiliaan viikoksi ja häämatka vol. 2 olisi tarkoitus tehdä sitten joskus tammi-maaliskuun aikana. Mutta tottakai matkan ajankohta  riippuu ihan lomista yms.

Mutta oon nyt hieman kattellut ja miettinyt mahdollista kohdetta meidän häämatka vol. kakkoselle ja oon AIVAN ihastunut Meksikoon. Toki paljon muitakin ihania kohteita on, mutta en vaan pääse yli tosta Meksikosta. Vähän sama kun kävi vähän aiemmin ton Sisiliankin kanssa.

Meksikon kohteista mua ihastuttaa:

CancunCozumel Playa Del Carmen

Playa del Carmen - Kuva 2


Oon katellut myös jonkin verran näiden kohteiden hotellitarjontaa ja aika moni niistä kustantaa sen reilut 2000 € per naama / 2 vk. Suurin osa näistä hotelleista on all inclusive-hotelleista, joten tällöin ruokiin ja juomiin ei menisi enää pahemmin rahaa. Mä en ole ikinä ennen ollut all inclusive-hotellissa, joten en oikein tiedä mitä ajatella sellasesta. Mä kun tykkään aina matkoilla kierrellä erilaisia ravintoloita ja mennä niille hieman sivukujille syömään, mistä saa sitä aitoa paikallista ruokaa, joten tuntuu oudolta että söisin aina hotellilla. Tosin hotelleissa on monia eri ravintoloita, joten ehkä niihin ei ehtisi kyllästymään :) Ja onhan all inclusive-hotelleissa vaikka mitä muita palveluita ja viihdykkeitä. 

Toivotaan, että saadaan häälahjaksi hieman rahallista avustusta, jotta unelmiemme häämatka tulee taas hieman todellisemmaksi! :)

Mutta! Nyt kaikki te Meksikossa vierailleet, antakaa tulla vinkkejä ja kokemuksia ja suosituksia! :) Kokemuksia saa antaa myös all inclusive-hotelleista! Kaikki vinkit tulee todella tarpeeseen! 

kuvat: Finnmatkat.fi

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä kyllä ihanalta! Itselläkin alkaa ajatukset siirtymään Yhdysvalloista Meksikon suuntaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meilläkin oli itseasiassa jossain vaiheessa ajatuksena, että oltais lähdetty Floridaan! Mutta kyllä tää Meksiko taitaa viedä voiton, joku siinä maassa vaan viehättää nyt kovasti! :)

      Poista