sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kutsujen valokuvat

Meidän kutsujen idea lähti siitä, kun näin tämän kuvan. Joulukuussa testattiin kutsujen tekemistä vanhoilla kuvilla ja tältä ne näytti silloin:

Kutsujen testiversiot

Alkuperäinen ideahan oli, että meillä on kuvissa tekstikyltit, joissa ensimmäisessä kuvassa lukisi "Menemme naimisiin", toisessa "13.7.2013" ja kolmannessa "tervetuloa". Pinterestiä sellaillessa törmäsin kuitenkin Save the Date -kutsuun, jossa oli käytetty morsiusparin ja sulhasen lapsuuskuvia. Ja siitä se idea sitten lähti. 

Päätettiinkin korvata noi kaksi ylintä kuvaa meidän molempien lapsuuskuvilla ja viimeiseksi kuvaksi laitetaan sitten kuva, joka otettiin eilen. Sulho on nyt eilisen ja tän päivän säätäny ja muokkaillu noita kuvia ja nyt ne on vihdoin täydelliset! En tiedä tosin pitäiskö tota + ja = -merkkiä vielä vähän kirkastaa, että ne erottuis paremmin...


Eilen väännettiin tosiaan myös kutsutekstit ja hääinfot kuntoon. Tulostusvaiheessa kuitenkin huomattiin, että meidän valkkaama harmaa kartonki oli aivan liian tumma ja testiversiossa käytetty vaaleampi harmaa on paaaljon parempi. Joten joudutaan huomenna poikkeamaan Sinellissä. Eli tosiaan meille tulee kutsuun 3 "liuskaa", joista yksi on tämä valokuvaliuska, toiseen liuskaan tulee meidän varsinainen kutsu ja kolmanteen hääinfo. Liuskat sidotaan sitten lopuksi vaaleanpunaisella narulla yhteen.

Laitan tänne sitten vielä kuvaa lopputuloksesta kunhan saadaan tulostettua ne hääinfot. Uskallan julkaista kutsut etukäteen ennen vieraille lähettämistä, sillä minun tietääkseni tätä blogia ei lue meidän vieraista kukaan muu kuin anopit sekä kaasot. Nyt saa paljastaa itsensä mikäli joku tuttu tätä lukee!! :D

Toivottavasti joku ymmärsi tästä mun sepustuksesta jotain, tuntuu ettei järkevää tekstiä irtoa nyt millään ja edessä olisi vielä työyö! 

Mutta mitäs tykkäätte meidän kutsuideasta?

10 kommenttia:

 1. Tuo vanhojen kuvien käyttäminen on kyllä ihana idea! Ite mietin sitä kans minun ja sulhon yhteisten synttärien kutsuihin :D En kyllä malta oottaa, että julkaiset loputkin kuvat ja tekstit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja yritän tällä viikolla saada julkaistua kuvan meidän lopullisesta kutsusta!

   Poista
 2. Tosi kiva kutsu-idea teillä! :)

  Mikä päivämäärä aiotte kutsut postittaa? Kun meillä häät on 20.7 ja mietin, että kuinka aikaisin ne viitsi laittaa postiin ja minä päivänä pyytää v.p.:tä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Me ajateltiin postittaa kutsut pääsiäisen jälkeen ja v.p pyydetään 31.5 mennessä. Ehkä hieman liian aikaista, mutta samapa tuo :) Milloin te olette ajatelleet postittaa?

   Poista
  2. Aikalailla noita samoja aikoja olen ajatellut. :)

   Jostain etikettiohjeista olen lukenut, että v.p. kuuluu laittaa 2 viikkoa ennen häitä! Itse en ikinä voisi jättää lopullista vieraslistan tietoa noin myöhäiseksi. :o

   Poista
  3. Oho, se on kyllä todella myöhään!! Meidän pitopalvelu pyysi ilmoittamaan tarkan vierasmäärän viimeistään 1kk ennen häitä, joten noin myöhäinen ei senkään takia onnistuisi.

   Poista
 3. Ihana miten ootte molemmat ihan itsejenne näköisiä noissa lapsuuskuvissa! Muutenkin tosi hauska kutsuidea, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toisaalta myös pelottavaa miten vähän sitä onkaan muuttunut ja mä oikeasti rupesin miettimään, että pitäisköhän mun tehdä tälle mun tukkatyylille jotain :DD Mutta kiitos!! :)

   Poista
 4. Noi teidän kutsut on kyllä niiiiin kivat! :) Melkein jopa alkaa harmittaa että omat ovat jo loppusuoralla! ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! :) Teidän kutsut on varmasti kivat! Itselläkin tosin tuntuu, että Internetissä on niiiin paljon ideoita ja kokoajan toistaan hienompia, että varmaan väkisinkin tulee sellainen olo että "miksei me keksitty tollasta sillon joskus?" :)

   Poista