maanantai 29. huhtikuuta 2013

Tunnustusta

Minäkin sain tämän tunnustuksen, joka on viime aikoina pyörinyt ahkeraan blogeissa. Joten kiitos suuuuresti tästä Sindula, Janina, Marika, Zelinda sekä Specialday2013! Olen todella otettu!! :)


Kiitä ja linkkaa bloggaaja jolta tunnustuksen sait. Valitse viisi ihanaa bloggaajaa, joilla on kaikilla alle 200 lukijaa ja kerro se heille jättämällä viesti heidän blogiinsa. Näin autamme uusia bloggaajia eteenpäin ja ehkä juuri sinäkin löydät uuden upean blogituttavuuden.

Tämä on jo kiertänyt sen verran monessa blogissa, että en jaa tätä eteenpäin, mutta haluan antaa tunnustusta teille kaikille ihanille hääbloggaajille - myöskin kaikille heille, joilla on yli 200 lukijaa blogissaan! Blogimaailma on täynnä ihania ja inspiroivia hääblogeja ja niitä löytää esimerkiksi Miloun todella kattavasta hääblogilistasta! Kannattaa käydä tsekkaa mikäli et oo vielä kyseistä listaa nähnyt! :)

Se ois huomenna sit vappuaatto ja ylihuomenna jo toukokuu!! Ihanaa! Mulla on huomenna vielä aamuvuoro, mutta sen jälkeen grillataan tässä meillä pienellä kaveriporukalla ja maistellaan hieman kuplivaa.

kuva: google

Hauskaa vappua kaikille! Minkälaisia suunnitelmia teillä on vapuksi? :)

PS: Tää mun viime päivien onnellisuus on ilmeisesti näyttäytynyt myös meidän osaston nuorille, kun eräs niistä tokaisi tässä perjantaina mulle että "Miks sä oot tänään niin onnellinen vai ooksä joku Bieber-fani??". Mitä siihen voi sit sanoa? :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti