torstai 4. huhtikuuta 2013

Etsy

Oon nyt tutkiskellut Etsyn uskomattoman laajaa valikoimaa tässä noin vuoden päivät ja laitellu suosikkituotteita muistiin. Koko ajan ollaan puhuttu sulhon kanssa, että pitäis se tilaus tehdä ja pitäis nyt yhdessä kattoo mitä tilataan, mutta eipä olla vielä saatu mitään aikaseksi. Tänään sain sulhon hieman katselemaan kaikkia juttuja mitä oon sieltä bongaillu ja ajateltiinpa tässä sunnuntaina ehkä pistää tilausta menemään. Vielä oon vähän epävarma, että mitä kaikkea sieltä nyt lähteekään tulemaan, mutta tässä joitain juttuja mitä oon bongaillu.

Pink Chevron Cupcake Wrappers - 12 - Pink, White, Shabby Chic, Rustic, Bridal Shower, Birthday, Wedding, Baby ShowerPink Circus Cupcake Wrappers - Set of 12 - Circus Tent, Barn, Carnival, Pink & White Stripes, Bridal Shower, Birthday, Wedding, Baby Shower

Supersöpöt pikku "kupposet" cupcakeseja ja herkkubuffetia varten.

SWEET LOVE mini garland,cake topper,shabby cottage

Tämäkin herkkubuffettia varten. Tarkoitus olisi ripustaa tää herkkubuffetpöydän yläpuolelle.

Candy buffet bags, 50 wedding candy buffet bags, candy station bags, cake bags. Pink heart with Je T'aime in brown.

Candy buffet bags, 50 wedding candy buffet bags, candy station bags, cake bags. Blue mason jar and red heart with "Love is Sweet' text.

Candy buffet bags, 50 wedding candy buffet bags, candy station bags, cake bags. Bike with balloons, All You Need Is Love.

Paperipussukoita - mitäpä muutakaan kuin herkkubuffetia varten. Nyt kun vielä osaisi päättää, että mitkä näistä tilais. Todennäköisesti päädyn jompaan kumpaan kahdesta ylimmästä, tai sitten tilaan molempia.... :)

Reserved Brooch Bridal Bracelet, Pearl Wedding Bracelet, Vintage Rhinestone Cuff - The Bianca - Pearl Bridal Bracelet
67,10 €

Bridal bracelet, pearl bracelet, cuff bracelet, wedding jewelry with Swarovski Pearls and Rhinestone crystals
51,90 €

Bridal Bracelet, White Pearl and Rhinestone 3 Strand Wedding Bracelet, Elegant, Swarovski Pearls, Thick, B244B10
82,30€

Ja rannekoru se vaan jaksaa kummitella mun mielessä. Jossain vaiheessahan olin sitä mieltä etten viitsi hirveitä summia rannekoruun tuhlailla ja jossain vaiheessa jopa pohdin mun vanhan rannekorun käyttämistä. Mutta... mieli on yllättäen muuttunut. Kun kattoo noiden yläpuolella olevien korujenkin hintoja, niin ei ne nyt niin kovin halpoja ole. Mutta kun mä oon vaan niin rakastunut näihin ja varsinkin tuohon ensimmäiseen! Sulholta jo yritin hieman anella, että "kulta saisinko tollasen pliis pliis pliis" ja ei sieltä ainakaan täystyrmäystä asialle tullut. :D

Vintage inspired wedding earrings, dangle crystal earrings, wedding accessory, bridal chandelier earrings, wedding jewelry

Wedding Jewelry Bridal Earrings Bridesmaid Earrings Dangle Earrings Clear White Swarovski Crystal and Cubic Zirconia Tear drop Earrings

Ja ne korviksetkin vielä... tässä nyt kaks lempparia!

Eli niinkuin huomataan, en oo saanut tehtyä vielä oikein mitään lopullisia päätöksiä tilauksen suhteen. :D Joten hyvin voi olla, että tilaus jää nyt sunnuntainakin tekemättä! Ellen nyt sitten tässä yövuoron aikana koe jonkinnäköistä valaistumista asioiden suhteen! 

Ja hei! Kaikki te, jotka ootte joskus Etsystä tilaillut jotain, vinkkejä tulemaan! Onko ostokset onnistunu hyvin vai onko tapahtunu jotain vastoinkäymisiä jne?

PS: Kutsut ovat tänään saapuneet ensimmäisille ja jo tuli avec-kyselyä hahaa!
PPS: Meillä on töissä yhdellä asiakkaalla märkärupi ja oon nyt ihan vainoharhasena täällä ja oon ihan varma, että se on kohta mullakin.... Hope not!

8 kommenttia:

 1. Moikka,
  Kannattaa noiden muffinssi-herkkubuffakuppien yms. tuotteiden kanssa tsekata myös ebay. Itse olen käyttänyt UK:n ebayta (ebay.co.uk) ja sieltä kaikkea "krääsää" ja koristetta löytyy superedullisesti verrattuna Etsyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pitääkin tsekata, kiitos vinkistä! :) toi ebay onkin mulle vähän tuntemattomampi. Ja kannattaa kyllä muutenkin selailla eri vaihtoehtoja, sillä hintaeroja noissa on!

   Poista
  2. Itsekin tutustuin vasta näin häiden alla ebayhin ja sen tarjontaan ja siitähän tuli kertaheitolla uusi hyvä ystäväni! ;)

   Poista
  3. hahaa, kuulostaa hyvältä!

   Poista
 2. Etsystä olen minäkin heinäkuussa juhlittavia häitä varten tilaillut vaikka mitä. Tilaaminen on helppoa ja toimitukset ovat tulleet hyvin perille, paketit ehjinä. Toimitusajat ovat vaihdelleet 3pv-3vk välillä, yleensä tulevat kuitenkin viikossa. Itsestäni on viehättävää käsin kirjoitetut kiitosviestit jotka usein paketin mukana tulevat.

  EU:n ulkopuolelta tilatessa tulee vaan muistaa tullausasiat, ettei tule yllättäviä lisämaksuja. Itselläni on jäänyt hieman päälle kymmenestä paketista yksi tulliin ja 45€ kokonaissumma muuttuikin tullimaksujen jälkeen 54€:ksi. Eli kannattaa suosia EU-maita, jos mahdollista! Suosittelen tsekkaamaan tullin nettisivut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista!! Hyvä pointti tuo tullausasia :)

   Poista
 3. "PS: Kutsut ovat tänään saapuneet ensimmäisille ja jo tuli avec-kyselyä hahaa! " Voi apua, eikö ihmiset osaa lukea?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näköjään :D ja toki aina pitää yrittää, et jos yks avec kuitenkin pääsis vaikka ne onkin kielletty ;)

   Poista