tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kutsut postiin sekä tilannepäivitystä!

Huh, nyt on kaikkiin kirjekuoriin kirjoitettu osoitteet ja kutsut lähtevät huomenna matkaan! Jotenkin todella jännittävää ja nyt onkin kiva odotella ilmoittautumisia :) Käytiin tänään ostamassa kuoret Sinellistä. Kuoret ovat helmiäiskartonkia ja väriltään vaalean harmaita. Postimerkeiksi valikoitui Sydän ystävälle -postimerkit.

kuva: verkkokauppa.posti.fi

Mutta missä muuten mennään? 

Sain tänään aikaiseksi varattua ajan Niinattareen hääpuvun korjausta varten. Ompelijalle menen ensi viikon torstaina ja mukaani lähtee sulhon äiti niin hänkin pääsee näkemään puvun mun päällä ihan livenä. Mulla on hirveet kauhuskenaariot siitä ettei puku mahdu mun päälle, sillä oon sovittanut pukua viimeksi viime syksynä. Pitää nyt tässä reilun viikon verran kuntoilla ahkerasti niin jospa se puku sujahtaisi yhtä hyvin päälle kuin syksylläkin. :D Ja onneks hätä ei oo vielä tän näköinen mikäli puku olisi hieman tiukahko. 3 kuukaudessa ehtii nimittäin tekemään vaikka mitä!

Tästä on jo aikaa, mutta en ole asiasta kertonutkaan täällä. Varattiin kaasojen kanssa 3 hotellihuonetta häitä edeltäväksi yöksi. Meidän piti ensin yöpyä sulhon vanhempien mökillä, mutta hotellivaihtoehto tuntui loppujen lopuksi parhaimmalta vaihtoehdolta. Saapahan nauttia sitten hääpäivän aamuna kunnon hotelliaamiaisen! :)

Meille ei tule häihin photoboothia, mutta sen tilalle tulee videokuvausnurkkaus. Tarkoitus olisi laittaa jonnekin juhlatilan kammareihin videokamera, jonne vieraat voivat käydä jättämässä terveisensä. Saadaan lainattua meidän kaverilta videokamera, jota on onneksi todella helppo käyttää! Ihan mielenkiinnolla odotan videoterveisiä, varsinkin niitä loppuillasta lähetettyjä... :)

Seuraavaksi meidän pitäis laittaa pitopalveluun meidän lopullinen menu sekä hääkakkutoive. Saatiin pitopalvelulta muuten hyvä menun, mutta siitä puuttui kasvisvaihtoehto, joten olemme lisänneet siihen sellaisen. Aiotaan myös tässä huhtikuun aikana tehdä esteiden tutkinta, ihan vaan siksi ettei se oikeasti jää tekemättä! Myös floristi pitäisi varata tässä tämän viikon aikana. 

Mitäs muuta... Heti kun saan työvuorolistat, jossa toivottavasti on vapaita viikonloppuja, pitäisi sopia tapaamiset valokuvaajan ja pianistin kanssa. Molemmat ovat kotoisin Jyväskylästä, joten tapaamiseen vaaditaan vapaa viikonloppu! Lisäksi meidän pitäisi istua saman pöydän ääreen meidän molempien vanhempien kanssa. 

Tein tänään myös askartelulistaa ja onhan siinä kaikenlaista... Pöytänumeroita, pöytäkarttaa, pom-pomseja, paikkakortit loppuun, menu-ja ohjelmakortit, hääauton koristeet, kakkukoristeet, tiekyltit jne jne jne. Onneksi mulla on 5 innokasta kaasoa, jotka odottavat varmasti innoissaan, että pääsevät tositoimiin! ;) Vieraskirjan tekemisessä mua on auttanut mun oma isä, joka on ahkerasti askarrellut minikirjekuoria vieraskirjaa varten! 

Mutta niin... onhan tässä vielä PALJON kaikenlaista. Ja aika tuntuu menevän ihan älytöntä vauhtia! Välillä tulee mietittyä, että miten ihmeessä sitä saa kaiken hoidettua ajallaan, mutta pakko vaan uskoa että kaikki hoituu! Hieman stressiä lisää nää mun työvuorot, jotka on huhtikuussa hyvin ilta- ja yöpainotteisia ja mulla on tyyliin yks vapaapäivä per viikko! Yritettiin tossa just aiemmin tänään katella sulhon kanssa päivää milloin päästäis hieman hääostoksille tai saatais muuten viettää aikaa yhdessä, mutta hieman huonolta näytti. No, toivotaan että toukokuussa työvuorot menis paremmin! Ihmeen vähän mä oon (omasta mielestäni) stressannu, mutta eiköhän se bridezilla ehditä tässä vielä näkemään... 

Mites teidän hääsuunnittelut etenee? Puskeeko stressiä vai ootteko pystyny ottaa vielä rennosti? :)

7 kommenttia:

 1. Ihana iskä! :D <3

  Hurjasti oot saanut aikaan kaikkea ja kuten sanoit, kolmessa kuukaudessa ehtii vielä laihtua ja varmasti myös askarrella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niiin ja toi hääkutsuihin vastauksien odottelu on varmasti aika kutkuttavaa ^^

   Poista
  2. Joo tää hääasia muuttuu taas himpun verran konkreettisemmaksi kun kutsut lähti postiin! Ja kiva jos jostakin tuntuu siltä, että oon saanut paljon aikaan :D Musta kun lähinnä tuntuu, että tää mun häätouhu on enemmänkin sellasta "pitäis sitä ja pitäis tota" :D

   Poista
 2. Me ollaan oltu ehkä liiankin rennosti..:) mutta kun tuo sulhon työkiire hiljenee noin 3 viikon päästä niin sitten aletaan tykittää!;p
  Kutsut hieman myöhässä mutta pe viimeistään laitan postiin.
  Eikä meille mitään hätää tuu, hiljaa hyvä tulee!;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me oltiin yllättävän tehokkaita noiden kutsujen suhteen, ajattelin nimittäin että saadaan ne tyyliin vasta ensi viikolla lähtemään, mutta eilen sitten saatiinkin kaikki valmiiksi! Ja niinpä, kyllä kaikki hoituu ja pääasia, että päästään naimisiin!! :)

   Poista
 3. Oi ihania potimerkkejä! :D Pikkuhiljaa ne asiat etenee. :) Pitäs kyllä tosiaan toi esteettömyys todistus hommata jo tässä vaiheessa ettei se kuitenkaan sitten unohdu. :>>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo luulisi kovempienkin äijien heltyvän meidän postimerkeille! ;D joo me varmaan hommataan ne ensi viikolla, voisin nimittäin hyvin kuvitella että niistä puhutaan, mutta sitten ne jää hoitamatta! Joten paras oikeasti noitaa ne hyvissä ajoin. :D

   Poista