tiistai 9. huhtikuuta 2013

Paljastuksia...

Ekaksi sanon sulholle mikäli hän tänne eksyy, että HUS POIS!

Torstaina oon menossa sinne ompelijalle korjauttamaan pukua. Tuntuu, että ajattelen koko ajan tuota päivää, sillä a) en jaksa odottaa että pääsen laittamaan puvun taas päälle b) jostain syystä mua ihan hirrrveesti pelottaa ettei se mahdu päälle. Näin viime yönä ihan karmeita uniakin asiasta. :D 

Ja koska puku pyörii nyt mielessä koko ajan, niin ajattelin laittaa teille hieman sneak peekia puvusta. Poistan kuvan iltaan mennessä, sillä tiedän sulhon vierailevan täällä useasti. Tänään olen pyytänyt pysymään täältä poissa. 

Mutta tässä se tullee! 

kuva: Google


En kyllä millään jaksaisi odottaa torstaita! 

EDIT: 10.4.2013 Kuva poistettu! Iso kiitos kaikille kommenteista!! :) Onneksi heinäkuuhun ei ole enää kauan aikaa, jolloin saan paljastaa salailematta puvun koko kauneudessaan!

17 kommenttia:

 1. Ihanat laskokset :) Upealta näyttää.

  VastaaPoista
 2. Hah, pakko tulla vielä sanomaan, että mähän tunnistan tuon mekon. Se oli mun ykkösvaihtoehto, ennen kuin löysin nykyisen pukuni. Ihmekään että näytti tutulta, ja hyvältä ;) Loistovalinta!

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihanalta näyttää :)

  VastaaPoista
 4. Kauniilta näyttää! Itsekkin niin haluaisin postata blogini täyteen hääpukuni kuvia, mutta kun sulhokin vierailee siellä!

  Mitä korjauksia teetät ompelijalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo mäkin jouduin sulholta kysymään luvan, että saanko laittaa hetkeksi kuvan ja laitoin vielä viestiä, että nyt et saa mennä blogia kattelemaan! :D

   Mä en vielä ihan tasan tarkkaan tiedä, mutta helmaa pitää ainakin lyhentää ja varmaan laitan sen laahuslenkin, vaikkei tuo mun laahus mikään hirmu pitkä olekaan, mutta sen verran pitkä että haittaa loppuillan tansseja ja liikkumista muutenkin! :)

   Poista
 5. Oi, kuinka kauniilta näyttäää ! :)

  VastaaPoista
 6. Iiik kun näyttää ihanalta!! :)

  VastaaPoista
 7. Näyttää kyllä upealta! <3 kuvaa kun katsoo niin tulee lämmin olo ja voin nähdä sinun kävelevän tropiikissa paljain jaloin suohon luokse. Rannalla, jossain lämpimässä ja kauniissa paikassa. Todella kauniin puvun oot löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä pistäis pahakseni mikäli saisin tollasissa olosuhteissa puvussani tallustella ;)

   Poista
 8. On kyllä mahtavannäköinen! Kyllä kelpaa vieraiden seurata vihkimistä. ;) Myös mä tein tänään oman paljastuksen, vinkvink. :)

  VastaaPoista
 9. Oi vau! Upean veistoksellinen! :)

  VastaaPoista