maanantai 15. huhtikuuta 2013

Pöytänumerokokeilua

Olin siivoilemassa, kun mun mieleen juolahti meidän pöytänumeroidea ja pakkohan sitä oli päästä kokeilemaan! Tää kuvaa mun luonnetta aika hyvin. Saatan olla tekemässä jotain ihan muuta, kun mieleen juolahtaa joku muu juttu ja mun on päästävä tekemään sitä samantien. Oltiin hankittu tekovälineet jo viime viikolla lasisia pulloja lukuunottamatta. Löysin kuitenkin yhden tyhjän Somersby-pullon, joka sai nyt toimia koepullona. Idean näihin pöytänumeroihin sain yllättäen Pinterestistä

Eli meidän pöytänumeroihin tarvitaan lasipullo, pinkkiä elintarvikeväriä ja valkoista maalia (en nyt muista kuollaksenikaan mikä tän maalin oikea termi oli). Ja tässä siis tulos: Veden sakeuttajana käytin tällä kertaa ihan vain pienen määrän maitoa, koska muuten pullo näkyisi läpi mikäli siellä olisi vain vettä. Mutta en tiedä miten maito tykkää helteisestä heinäkuusta, joten tarvitsee varmaan keksiä joku muu sakeuttamaan. Mallikuvassahan on käytetty pinkkiä limua, joten saa vinkata mikäli tietää Suomesta saatavan tuon väristä limua/mehua. Ufoshottihan ois täydellisen väristä, mut tuleepi kyllä aika kalliiksi... 

Ja lopullisessa versiossa ei ole tarkoitus käyttää Somersby-pulloja vaan Ikeasta saatavia lasipulloja niinkuin tuossa mallikuvassakin.

KORKEN Pullo + korkki IKEA Tiiviisti sulkeutuva korkki estää vuotamisen.
kuva: Ikea

Näillä mennään ainakin tällä hetkellä, mielihän saattaa vielä muuttua niin kuin on käynyt aika monestikin tää hääsuunnitteluprosessin aikana! ;)

Mutta mitäs tykkäätte?

13 kommenttia:

 1. Ihan of the topic, sulla on aivan ihana blogi! Jumiuduin yli puoleksi tunniksi lukemaan sun postauksia ja sain vaikka mitä inspiraatiota! En tiiä miksen jo aikaisemmin käytyäni sivuillasi, jäänyt lukijaksi! :) Huomaan tykkääväni sun jokaisesta aiheesta :D

  VastaaPoista
 2. Kiva toi idea. Heti alkoi omassakin päässä surraamaan, että entä jos tätä ideaa käyttäisi itsekin. Voisi liitutauluväriä maalata ja siihen kirjottaa tai tai tai. :D Tämäkin morsio on jo muka päättänyt että meille tulee pöytään menukortin pidikkeeksi "puupölkyt", vai tuleeko? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon huomannut että hääsuunnittelussa alkuperäiset ideat harvoin säilyy :D meillekin piti aluks tulla ihan peruskehykset, mut sit näin tän mut nyt sit taas oon kahden vaiheilla enkä tiiä mitä mä oikeesti haluun :D sulho on näiden pullojen kannalla kun on sen verran erilaiset!

   Poista
 3. Kiva idis! olen nähnyt myös style me pretty - sivuilla samantyyppisiä koristeita! Mä ehkä maalaisin pensselillä tuon numeron, tulee "muhkumpi" ;)
  Eihän se maito ala haiskahtamaan hääapaikalla, ei kai se varmaan fuskaa tuosta korkin läpi mutta voisikohan perunajauhoa käyttää?? Ei ainenkaan olisi sitä riskiä, jos pullo sattuisi jostain syystä hajoamaan niin tulisi happaman maidon lempeä tuoksu juhlapaikalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tarkoitus onkin sitten lopullisessa versiossa tehdä numerosta isompi ja paksumpi, tää oli vaan hyvin pikasesti tehty testiversio! :) Ja siinä maalipurkissa oli itsessään sellainen pää, että sillä saa tehtyä numerot todella helposti ja saa tehtyä niistä myös niin leveitä ja paksuja kuin itse haluaa. :)

   Ja joo tätä me ollaankin pohdittu, että jos on hyvinkin helteinen päivä ja muutenkin, että miten ajoissa noi ehtii tekemään, et se voi hyvin olla että jossain vaiheessa maito rupee haiskahtaa ja se haju ei oo mitenkään kovin imarteleva. Sen takia ollaankin mietitty just perunajauhojen käyttöä ja mun äiti vinkkas kans, että maizena ois hyvä veden sakeuttaja! Tää maito oli vaan nyt tällanen hätäratkasu et sain nähtyä, että miltä noi pöytänumerot mahtais näyttää mikäli ne meille tulee! :) Mut hei kiitos paljon kommentista!

   Poista
  2. Väri on kyllä oikein kaunis! :) Sopivan pehmeä! Nojoo, Maizena onkin varmaan parempi!

   Poista
 4. Hei... pakko kertoa omista pöytänumeroista, kun ne on aivan samanväriset :)
  Löysin Robin Hoodista hempeän vaaleanpunaisen mölkkypelin! Siihen sitten voi halutessaan kietoa rusetin ympärille :)

  VastaaPoista
 5. Sodastream-litkuissa on juurikin hyvin tuon vaaleanpunaista greippilimua! Sitähän voi ostaa vaan tiivisteenä ja sekoittaa tavalliseen veteen, jos ei oo tarkoitus niitä juoda. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon vinkistä!! :) Pitääkin kokeilla!

   Poista