torstai 25. huhtikuuta 2013

Häähankintoja viime päiviltä

Ollaan oltu sulhon kanssa ahkeria häätavararintamalla! 

Oon jo kauan etsiskellyt sinkkivateja siidereitä ja kaljoja yms. varten, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Aina ne on ollut liian pieniä tai muuten vaan ne ei oo iskeny. Mutta sitten Clas Ohlsonista löytyi nämä kaksi täydellistä sinkkivatia! 

mulla oli apuri kuvien ottamisessa...

En nyt muista kuollaksenikaan paljon nää makso, mutta oisko ollu jotain n. 10-15€/kpl. Mitoiltaan tää on 38x29x20 cm.

En myöskään oo luovuttanut sen rannekorun etsinnän suhteen ja juuri oikeanlainen rannekoru löytyikin viime viikolla Glitteristä! Ei tää nyt niin hirveen erilainen oo kun se mun vanhempi koru, mutta onpahan nyt uusi koru ja vieläpä hyvin bling!


Hintaa tällä kaunokaisella oli 39,90 €. 

Tänään lähdettiin sulhon kanssa Ikeaan tarkoituksena ostaa pullot niitä meidän pöytänumeroita varten. Hetken ajaks mut valtas paniikki, kun ei meinattu löytää pulloja, mutta onneks lopulta löydettiin ne! Ostettiin 8 kpl pulloja ja vietiin viimeiset. Mutta kuulemma huomenna ja heti taas ensi viikolla on tulossa lisää ja muutenkin kuulemma tasaisesti tilataan lisää, mikä on ihan helpottavaa tietää mikäli tarvitaankin enemmän! 


Ikeasta löysin myös mun kauan etsimäni tuikkukipot! Etsiskelin näitä ahkerasti joskus joulun jälkeen, mutta niitä ei vaan löytynyt mistään. Mutta nyt nää sattu vielä ihan vahingossa eteen! Nää muistuttaa hieman niitä Pentikin vastaavia, mutta hinta tosin oli hieman halvempi. Otettiin näitä nyt 32 kpl, kun ei olla vielä ihan varmoja kuinka monta pöytää meillä tulee olemaan ja kuinka monta menee per pöytä. Hintaa näillä oli 0,99€/kpl.


Ollaan mietitty, että minkälainen pöytäkartta halutaan ja jossakin törmäsin ideaan, jossa oltiin käytetty valokuvakehystä, jossa on monelle kuvalle paikka (olipa hyvin selitetty taas...). Ja kappas, sellainen kehys löytyi Ikeasta. Eikä ollut ees kallis, 24,95€ vaan. 


Kuvapaikkoja jää ylimääräisiä ja niihin ajateltiin laittaa meidän kuvia ja ehkä lisäksi lisäksi jotain söpöjä sitaatteja/lauseita. Häiden jälkeen ajateltiin laittaa tähän meidän hääkuvia. :)

Huh, vähän taas päästiin eteenpäin! Mulla ois tuolla vielä Etsyn tilaus esiteltävänä, mutta ajattelin odottaa, että kaikki tilaukset tulee perille asti! 

12 kommenttia:

 1. Kiva idea toteuttaa pöytäkartta kyseisiin IKEAN kehyksiin.

  VastaaPoista
 2. Heippa, blogissani on sinulle tunnustus :)

  http://specialday2013.wordpress.com/2013/04/29/blog-recognition/

  VastaaPoista
 3. Miten ootte ajatellu pitää juomat kylminä noissa sinkkivadeissa? Ihan sillä kyselen kun meille olis näillä näkymin kans tulossa jonkinlaiset vadit tms. juomille ja mietin että pitäiskö sinne jotain laittaa pohjalle. Kylmäkalleja? Jääpaloja? Äää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo viel sen tarkemmin miettiny asiaa mut todennäkösesti paljon jäitä vaan pohjalle tai sit yks isompi "jääkalikka"! Miksei kylmäkallekin kävis :) tässä onkin hyvä syy testata asiaa ennen häitä ;)

   Poista
  2. Kylmäkallet olis tietty vähän rumemman näkösiä, mutta sit mietin että kun ne jääpalat sulaa kuitenkin aika nopeesti. Täytys joku nakittaa tyhjentään sitä vatia vedestä aina ja lisään jäätä :D

   Poista
  3. Näinhän se on, tosin sanotaan että sellanen isompi jää sulaa hitaammin ja sellanen tulee ainakin meidän booliin! Mut ehkä se kylmäkallen ulkonäkö ei haittaa kun eiköhän kaikki keskity siihen olennaiseen ;D

   Poista
 4. Moikka! Saako kaikki tässä postauksessa esitellyt tavarat ostaa teidän häiden jälkeen jollain könttäsummalla? Jos onnistuu ja millä hinnalla, niin laitatko mailia susa.pakarinen@gmail.com :) kiitos.

  VastaaPoista
 5. Osaatko sanoa montako tölkkiä/pulloa sinkkisaaviin meni? Meillä kans hankinnassa ja tiukassa meinaa olla, nuo clas ohlssonin on toistaiseksi paras vaihtoehto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja anteeksi myöhäinen vastaus, ei oo hirveesti tullu täällä käytyä :) mutta en kyl valitettavasti osaa yhtään sanoa kun en ollut juomia itse laittamassa ja epäilen kovasti, että kukaan apujoukoistakaan enää muistaa :/ kyllä niitä jonkun verran meni mutta pääasiassa säilytettiin siidereitä toisessa paikassa. Nää sinkkivadit oli meillä sitten teltassa josta sai sitten juomia :)

   Poista