tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kukkatilausta menemään!

Pieni blogihiljaisuus, mutta laitoin hääasiat hetkeksi sivuun ja päätin viikonloppuna keskittyä vain ja ainoastaan ystävän seuraan. 

Mutta nyt on taas aika palata arkeen ja varsinkin hääarkeen! Sain viime viikolla vihdoin ja viimein aikaiseksi ottaa yhteyttä kukkakauppaan, josta tilaamme hääjuhlamme kukat. Puhelimessa kuitenkin minulle todettiin etteivät he ota tilausta puhelimitse, sillä he haluavat käydä asiakkaan kanssa kunnolla läpi tilauksen. Ja ymmärrän tämän todella hyvin! Ainoa probleema mikä tässä on, että mä oon Helsingissä ja kukkakauppa Leppävirralla ja seuraava vapaa viikonloppu häämöttää vasta melkeinpä kesäkuun puolessa välissä. No ystävällinen myyjä antoi sitten henkilökohtaisen sähköpostinsa, jonne voin laittaa kuvia kukka-asetelmista. Mutta kaippa meidän pitää jokatapauksessa tehdä tuossa toukokuun aikana sellainen päivän reissu Leppävirralle kukkakauppaan. :D Mitäpä sitä ei häiden takia tekisi? 

Voin kertoa ettei kuvien valitseminen ollut helppoa, varsinkaan morsiuskimpun.  Muista kukista mulla oli suht selkeä visio. Mutta tällaisia kuvia lähti kukkakauppiaalle:

Kaasojen kimput


Kaasojen kimppuihin haluan valkoisia sekä vanhan roosan värisiä ruusuja sekä tuota ihanaa morsiusharsoa kuvan tyyliin. Morsiustytö(i)lle tulee sitten pienempi ja veikkaan, että siinä tulee olemaan ihan vain valkoisia ruusuja.

Pöytäkukat


Pöytäkukiksi haluan myöskin valkoisia sekä roosan värisiä ruusuja sekä morsiusharsoa. Laitoin mukaan myös kuvat meidän pöytämaljakoista.

Sulhasen ja bestmanien vieheet

Pretty pale pink boutonnierre with baby succulent

Morsiuskimppu

pink and white wedding bouquet


pink wedding bouquet

Kimppu oli kaikista vaikein! Vaikka mulla on ollut selkeä visio mun kimpusta varmaan kohta 2 vuotta, niin nyt kun piti konkreettisesti antaa kuva unelmieni kimpusta, niin pää löi ihan tyhjää! Mutta onneksi oon kerännyt kuvia tänne blogiin, koneelle sekä Pinterestiin niin johan se kimppu alkoi sieltä taas hahmottumaan. Mutta niinkuin kuvista näkee haluan kimppuuni pioneja, ruusuja sekä lisäksi harsokukkaa. Mutta eiköhän se lopullinen kimppu sieltä tule vasta sitten, kun päästään ihan kasvotusten juttelemaan floristin kanssa! Mä en oo vielä varma tuleeko mulle hääkimppua, toisaalta oon miettinyt, että mitä teen kimpullani häiden jälkeen mutta toisaalta tuntuu pahalta heittää sellaset 100 € ilmaan ja jonkun toisen kätösiin. :D 

Mutta ihanaa, että sai taas yhden asian hommattua pois tehtävälistalta! Asiat on kyllä edennyt ihan hyvään tahtiin, ollaan saatu tehtyä kivasti erilaisia hankintoja, mutta niistä lisää myöhemmin. Saatiin sovittua myös toukokuulle palaveri kaasojen ja bestmanien kanssa sekä kaasojen kanssa pitäis saada sovittua jonkinnäkönen askarteluilta! Ollaan oltu myös ahkerasti yhteydessä meidän valokuvaajan kanssa ja tarkoitus olisi tavata häntä viimeistään kesäkuussa. Meillä on ilmeisesti myös vihdoin hääauto, tosin vielä en uskalla hurraa-huutoja huudella ennenkuin asia varmistuu 100%. Ja ihanaa, anoppi oli löytänyt sen Diorin hajuveden lentokentältä! Nyt sitten ainakin tuoksun täydelliselle hääpäivänä. ;) 

Päivät vähenee, mutta onneksi asiat on suht hyvällä mallilla! Ei vaan jaksaisi millään enää odottaa :) Laskuri näyttää tällä hetkellä 2 kuukautta ja 19 päivää, joten kyllä se päivä sieltä tulee varmaan hyvinkin vauhdikkaasti!

kuvat: Pinterest

8 kommenttia:

 1. Huiihui, sieltä se tulee :) meillä on samalla päivämäärällä The hetki. Nyt kun sanoit jäljellä olevan ajan, niin meikällä vähän suu tippu 'onko sinne enää nuin vähän'. Vasta kiusasin sulhoa, että häihin on _enää_puoli vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta, muistan hyvin kun tajusin vasta IHAN VÄHÄN aikaa sitten, että häihin on vuosi ja nyt onkin enää se reilut 2,5 kuukautta! Hullua, mutta niin ihanaa! :) Ihanaa häiden odotusta ja loppusuunnittelua sulle!

   Poista
 2. Täydellisen kauniit kukkavalinnat! :) Hui, ei oo teilläkään enää kauaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teistä puhumattakaan! Rupee jo jännittää teidänkin puolesta :)

   Poista
 3. Kauniita kukkia! Sulle tulee hyvin saman tyylinen kimppu kun mullekkin. <3 :)

  VastaaPoista
 4. Varsinkin toi eka kimppukuva on IHAN TÄYDELLINEN! Upea.

  VastaaPoista