torstai 25. huhtikuuta 2013

Rakkaat & ihanat kaasot!

Tässä postauksessa ei oo mitään järkeä, mutta tää on vaan omistettu mun maailman parhaimmille, ihanimmille ja kauneimmille kaasoille! Voisin samalla kertoo hieman enemmän näistä ihanista tyttösistä, vaikka oonkin joskus aiemminkin tehnyt samankaltaisen postauksen, mutta nyt teksti saa kasvot! 


Kaaso S:n kanssa ollaan asuttu koko ikämme samalla paikkakunnalla, mutta hengattiin ihan eri porukoissa. Meidän tiet kohtas vasta kun molemmat oltiin muutettu Helsinkiin ja aloitettiin opiskelemaan samaa alaa samassa koulussa. Ja siitä lähtien me ollaankin oltu erottamattomat. S:n kanssa ollaan kyllä koettu kaikenlaista, niin hyviä kuin huonoja juttuja! Ja S:n kanssa saatetaan yhtäkkiä olla pahimmat viholliset, mutta 5 minuutin päästä taas maailman parhaat ystävät. S:n seurassa voin olla TÄYSIN oma itseni eikä mun tartte hävetä mitään. Me tykätään myös S:n kanssa käydä risteilemässä ja meidän reissut on kyllä aina yhtä ikimuistoisia ja niistä kyllä riittää kerrottavaa sitten joskus lapsenlapsille. Ehkä. :D S:n kanssa voi myös puhua puhelimessa helposti parikin tuntia ilman mitään sen kummempaa asiaa. Vietetään myös hyvin paljon aikaa yhdessä jo ihan senkin vuoksi, että ollaan molemmat samassa työpaikassa töissä! 

Kaaso S(vol2.):n kanssa ollaan tutustuttu myös ammattikorkeakoulussa ja itse asiassa ekana koulupäivänä meidän piti esitellä toinen koko luokalle. Kunnolla tutustuttiin kun meitä lähti hyvin sekalainen neljän hengen poppoo meidän koulun risteilylle ja siellä mun ja S:n kemiat loksahti! Siitä lähtien ollaankin oltu yhdessä jokaisella koulun järkkäämällä risteilyllä. Unohtamatta tietenkään legendaarisia Alepub-iltoja...  S on mulle todella tärkeä, vaikka ollaankin nähty viime aikoina ihan laittoman vähän! Mutta onneksi ystävyys on ja pysyy. Oon hyvin iloinen siitä, että S on mun kaasona :) Lisäks kunnioitan tätä typyä ihan älyttömästi, sillä hän on tehnyt totaalisen elämänmuutoksen ja nyt laihtunut ties kuinka monta kiloa! Respect! 


Kaaso M:n kanssa ollaan asuttu kans aina samalla paikkakunnalla, mutta kunnolla tutustuttiin vasta kun M aloitti seurustelemaan mun yhden lapsuudenystävän kanssa ja muutti Helsinkiin. M on superherttainen ja aina valmis kuuntelemaan, jos haluaa purkaa sydäntä. M:n kanssa on ihanaa se, että vaikkei oltaisi nähty pitkään aikaan, niin silti koskaan ei tunnu siltä, kun nähdään. Aina jutut virtaa yhtä hyvin ja meillä on yhtä hauskaa! M on tällä hetkellä vaihdossa Sloveniassa ja en malta odottaa, että hän tulee sieltä takaisin ja nähdään taas pitkästä aikaa! Miss you! 


Kaaso S(vol3):sen kanssa ollaan tutustuttu myöskin ammattikorkeakoulussa! Ekana koulupäivänä jo katoin, että voi onpas söpö tyttö ja että tuohon haluan ehdottomasti tutustua. Taisi olla toinen koulupäivä, kun ruvettiin juttelemaan ja siitä se sitten lähti. S on aivan älyttömän hauskaa seuraa sekä S on muutenkin hyvin hupaisa sekä hömelö! S oli puoli vuotta seikkailemassa ulkomailla ja nyt oon vihdoin saanut hänet takaisin! Ja mikä parasta, S myös on mun kanssa samassa työpaikassa ja vieläpä samalla osastolla. :) S on myös sellainen ihminen, jolle pystyy puhumaan kaikesta maan ja taivaan väliltä sekä uskon, ettei meidän välille voi tulla enää mitään, kun ollaan selvitty opparin tekemisestäkin yhdessä ja kunnialla! ;) 


Kaaso H:n ja mun tiet ovat kohdanneet missäs muuallakaan kuin ammattikorkeakoulussa. :D Aloitettiin vain ekana koulupäivänä juttelemaan koulun käytävällä H:n kanssa ja mistäs muustakaan aiheesta kuin poikaystävistä... Ollaankin naurettu jälkeenpäin ettei sitten yhtään parempaa aihetta keksitty! :) H:n kanssa ollaan nähty myös viime aikoina ihan liian vähän ja tuntuu, että meidän aikataulut menee ihan ristiin. Mutta silti sen tietää, että vaikkei nähtäiskään niin H on ja pysyy! H on mielettömän herttainen ja aivan mielettömän hyvä kokki!! 

Joten niinkuin kaikki varmasti huomaa on mulla aivan mahtava poppoo auttamassa mua!! Ja mä tiedän, että nää tytöt tekee kaikkensa, että meidän hääpäivästä tulis paras mahdollinen. Mulla on sataprosenttinen luotto näihin tyttöihin ja arvostan sitä, että he ovat suostuneet kaasoikseni! Tytöt ovat nyt monta kertaa kyselleet, että milloin ruvetaan askartelemaan ja tarjoutuneet ostamaan erilaisia hääjuttuja. He myös muistuttavat minua, etten saa stressata kaikesta yksin vaan he ovat juuri sitä varten, että he auttavat. Jokainen on myös tarjoutunut auttamaan mua käymään pissalla hääpuvun kanssa ja se jos mikä on uhrautumista! :D Yksi kaasoista halusi jopa tulla valitsemaan mun kaa uusia alusvaatteita, että varmasti löytyy oikeanlaiset. Oon kyllä onnentyttö, kun oon saanut itselleni näin ihanat kaasot ja tietenkin mitä parhaimmat ystävät! 


Onks nyt lälläröity tarpeeks? Mä oon vaan jotenkin toooosi onnellinen tällä hetkellä. Tajusin tässä tänään miten ihania ihmisiä mun ympärillä oikeasti onkaan ja miten hyvin muutenkin asiat on tällä hetkellä! Ei voi muuta ku hymyillä :)


Ja tänään tuli postin mukana kirje, jonka mukaan mulla ja sulholla ei ole laillisia esteitä mennä naimisiin! Jes! 

6 kommenttia:

 1. Sinulle on tunnustus http://haahupsutuksia.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
 2. Hassu sattuma, ihan sattumalta löysin blogiisi, mutta kaasosi S:n tunnen Hämeenlinnasta, katoin että onpas tuttu naama! :D

  VastaaPoista
 3. awwww voi että!!<3xxx
  t.Sarppa

  VastaaPoista