maanantai 3. kesäkuuta 2013

Valokuvausta Sisiliassa

Kirjoittelin joku aika sitten haaveilevani siitä, että saataisiin otettua häämatkalla valokuvia ammattivalokuvaajan avustuksella. Sulho on innokkaasti tutkinut Sisilian valokuvaajatarjontaa ja nyt näyttää siltä, että mun haave todennäköisesti toteutuu! Mikään ei ole vielä varmaa, mutta tarjouksia ollaan saatu - osa hyviä ja osa aika kalliita ja uskomattomia. Eräs valokuvaaja olisi ollut suostuvainen tulemaan jopa Islannista asti meitä valokuvailemaan, kun sattuu olemaan häämatkamme aikana siellä päin maailmaa. 

Mutta katsotaan nyt mitä tapahtuu, ei passaa vielä liikaa innostua :)! Haluaisin ehdottomasti ottaa kuvat rannalla juuri silloin kun aurinko on laskemaisillaan! Mä niiiin nään jo mut kesäkiharoissa ja kesämekossa ja sulhon taas komeana kauluspaidassaan. Ja niistä kuvista tulis niiiiin romanttisia ja tunnelmallisia! Ah, toivon oikeasti että tää nyt onnistu :) Rahaahan tähän tulee taas menemään, mutta olkoon se vaikka sit meidän häälahja meille.

Mutta tässä hieman fiilistelykuvia!

Large

Large

Large

Large

Large

Large

Large

Oijoijoijoii. Peeäs vitsi mitkä ilmat on ollu nyt viimepäivinä! Ollaan yritetty sulhon kanssa ottaa näistä keleistä kaikki irti olemalla auringossa aina kun vaan töiden ohella ehtii ja on mahdollista! Toivottavasti tulevana viikonloppunakin on tällaiset ilmat, sillä lauantaina tavataan taas kaasojen ja bestmanien kanssa!

Peepeeäs. Millos me morsmaikut lähdetään terdelle vaihtamaan hääkuulumisia?? ;)

kuvat: weheartit.com

6 kommenttia:

 1. Wuhuu, meikä ilmottautuu terassihommiin heti :D ja tää teidän idea on niin ihana et voi olla et joudutaan myös käyttää tätä häämatkalla ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin sit vaan päivämääriä kehiin! ;D ja idea on ihan vapaasti käytettävissä! ;)

   Poista
  2. Miten sulla on lomaa / vapaata? Ja miten hääkiireiltä joudat :)

   Poista
 2. Vautsi mikä ihana idea :) Me ollaan varmaan niin persaukisia häiden jälkeen, et joudutaan räpsimään vaan toisistamme kuvia Aruballa :D Ja hei terdehommat kuulostaa hyvältä, meikäkin on mukana, jos vuorotyöläisen vapaat vaan osuu kohdilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin vuorotyöläinen et eiköhän jotain keksitä ;)

   Poista
  2. Täälläkin vuorotyötä tekevä ;) Hmm pitäiskö meidän yrittää kattoo Facebookin tms. avulla joku sopiva päivä? Mä oon vielä 3,5 viikkoa helsingis ennenku jään lomalle ja lähden Savoon järjestelemään häitä niin hyvin ehtii tässä! Jee kivaa :)

   Poista