torstai 20. kesäkuuta 2013

Ohjelma- ja menulehtiset

Luvassa lisää askartelujen esittelyä, seuraavana meidän hääohjelma- ja menulehtiset. Idean näihin löysin internetin syövereistä ja sit vaan toteuttamaan ja toivomaan, että lopputulos olis ees puoliks niin kiva kuin mitä niissä kuvissa.

Sinellistä käytiin ostamassa harmaata pahvia teemavärin mukaisesti ja Decorahousesta tilattiin 10 metriä tuollaista pinkkiä lankaa. Pinterestissä oon törmännyt enemmän ja vähemmän hääkuvia selaillessa tuohon "live, laugh, love"-tekstiin, joten pitihän se saada meillekin jonnekin tungettua ja meillä se löysi paikkansa näiden lehtisten otsikkona. Sillä mikäs sen parempi motto häihin ja elämään ylipäätään! 

Sit vaan luonnostelut tietokoneelle ja eikun tulostelemaan! Meidän tulostinhan tottakai sano sopimuksensa irti viime viikolla, mutta onneksi löydettiin edullisesti uusi tuossa viikonloppuna. Ja meidän pinkki muste riitti juuri ja juuri näiden kaikkien 95 kappaleen tulostukseen. Viimeinen kappale kun putkahti ulos tulostimesta, niin tulostin ilmoitti että väri lopussa. Aika hyvä tuuri siis. :)


Eli meidän lehtisestä löytyy siis toiselta puolelta meidän häiden ohjelmarunko ja toiselta puolelta menu. Löysin aikoja sitten jostain jo rouviintuneen henkilön hääblogista sopivan simppelin hääohjelman rungon, jota törkeästi käytin tässä meidänkin ohjelmalehtisessä. Sitten vaan ohjelma- ja menupaperit sidoin pinkillä rusetilla yhteen. Voin kertoa, että pikkasen meinas hermot mennä noiden rusettien väsäämiseen. Mä kun en tunnetusti oo mitenkään näppärä sormistani tai muutenkaan mikään intohimoinen askartelija niin.... Ensin mietin, että olisko tohon voinu lisätä vielä kirkko-ohjelmankin ja siten nää ois voinu jakaa jo kirkossa mutta sit taas mietin, että meillä ei siellä sen kummempaa ohjelmaa ole kun meille ei tuu ees sitä virttä. Joten päätettiin jättää kirkko-ohjelmat pois ja jaetaan nää jokaisen istuinpaikalle jo valmiiksi. 

Mutta oon kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen, vai mitäs sanotte?

Ja hei, superhauskaa Juhannusta teille kaikille, toivottavasti säät suosii! :) Sulho lähti juuri äsken Kalajoen Juhannukseen räppäilemään ja meitsi viettää koko juhannuksen lastensuojelun parissa. Mitäs teidän juhannussuunnitelmiin kuuluu? :)

9 kommenttia:

 1. Saisiko ohjelmasta parempaa kuvaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki! :) mut pääpiirteittäin se menee näin että onnittelut, tervetuloa ja kippis, ohjelmaa, syödään hyvin, ohjelmaa ja puheita, hääkakku, ohjelmaa, häätanssi, tanssitaan, morsiuskimppu ja sukkanauha, bileet ja iltapala. Mut laitan kuvan tähän postaukseen tässä juhannuksen aikana! :)

   Poista
 2. Oi miten nätit! Ihan kuin oisitte painattanu jossain!
  Kainuuseen käy suunta, kunhan tästä vimosesta yöstä selviää. ;)

  Turvallisia työvuoroja sulle ja ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) ja ihanaa juhannusta myös sinne!<3

   Poista
 3. Hyviltä näyttää! Ihan kuin oikeasti olisitte painattaneet jossain, ihana siis huomata ettei ole pakko käyttää mitään painotaloa saadakseen nättejä printtejä! :)

  VastaaPoista
 4. Nää teidän ohjelmalehtiset on ihanat! Näyttää tosi hyvältä ja niistä selviää kaikki tarpeellisin info, mitä vieraat kaipaa häiden aikana :) Kirkossa kun se ohjelma on kuitenkin aika samanlainen joka kerta, niin kuvittelis vieraiden siellä pärjäävän mainiosti ilman erillisiä ohjelmia. Onpahan sitten enemmän aikaa ihastella teitä ja pyyhkiä kyyneleitä silmäkulmista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Joo mulla oli samat ajatukset tosta kirkko-ohjelmasta joten se sitten jäikin tästä pois :)

   Poista