sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pikaterkut!

Heippa kaikki! Kesäloma aloitettu onnistuneesti ja nyt oon parhaillaan matkalla Savoon mun vanhempien kanssa. Sulho ja kisut tulee sitten torstaina perässä :) Auto on niiiin täynnä kaikkea hääkamaa mitä ollaan tässä vuoden aikana ehditty ostamaan! Mut tänään tää koko touhu konkretisoitu taas hieman enemmän kun näin ne kaikki kamat siinä olkkarin lattialla ja rupes kyllä vähän jännittämään! Alle kaks viikkoa enää, ihanaa!! :) stressiä ei oo vieläkään, ja toivotaan ettei sitä pahemmin tuliskaan! Mut tosiaan.. Tarkoitus olis nyt alkuviikko pottaa vaan ihan rennosti ennenku sit loppuviikosta alkaa täys tohina. Kalenteri näyttää aikamoiselta kun kattoo hääviikkoa... Mutta tietääköhän ainakin että aika menee varmasti nopeeta! :)

Yritän päästä blogiin mahdollisimman pian taas kertomaan kuulumisia, mutta instagramista löytää tuoreet kuulumiset! Ja sieltähän mut löytää nimellä maiskismaiski

Ps. Oon ollu ihan pakkomielteinen noiden sääennustusten tarkkailujen suhteen, vaikka mä TIEDÄN että se on niin turhaa. :D Tällä hetkellä on luvattu sadetta, aurinkoa, hellettä ja ukkosta. Saa nähdä mikä noista valikoituu meidän hääpäivälle vai saadaanko kokea noi kaikki ;)

4 kommenttia:

 1. Hahaha! Mulla ihan sama pakkomielteinen sääennusteiden tarkkailu! :D Sulho on jankuttanu samaa, että ihan turhaa niitä kyttäät.
  Jänskisjänskisjänskis!

  VastaaPoista
 2. Mä en oo vielä ees tajunnut,että häihin asti näkee jo sään...nousu,nyt mä varmaan vastaan sitä päivittäin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo accuweather.com on ollu kovassa käytössä ;)

   Poista