maanantai 24. kesäkuuta 2013

Fiilistelyä

Tässä postauksessa ei oo pienintäkään järkeä, mutta halusin vaan tulla jakamaan teille mun viime päivien tuntemuksia. Häihin on enää 19 päivää ja nyt se alkaa pikkuhiljaa hiipiä tajuntaan, että jumankekka mähän meen ihan kohta naimisiin. Olo on tosi onnellinen ja vatsassa lentelee perhosia koko ajan. Tajusin tän jutun viimeistään nyt juhannuslauantaina, kun katoin nauhalta Kuninkaalliset häät-jakson ja mietin, että ihan kohta me seistään kans siinä alttarilla vannomassa toisillemme ikuista rakkautta. Silmätkin tais kostua siinä hetkessä. 

Sulho näytti tajuavan saman asian samana päivänä, sillä kun sanoin että hei kolmen viikon päästä ollaan jo naimisissa, niin sulhon naamalle tuli iiiiso hymy ja selkeästi myös häntä rupesi hieman jännittämään! Siinä sitten sulho otti mut isoon halaukseen ja tuntuu muutenkin, että ollaan taas viimeaikoina oltu kuin vastarakastuneet teinit. Oon tätä hehkuttanut ennenkin blogissa, mutta on tää nyt ihan uskomatonta, että kaks vuotta ollaan näitä paardeja suunniteltu ja nyt se päivä on jo ihan kohta! Tuntuu myös siltä, etten jaksa enää yhtään odottaa ja haluaisin vaan jo sanoa sen "tahdon"! 


Töissä musta tuntuu etten muusta pääsekään puhumaan kuin häistä. Ihmiset kyselee multa jatkuvasti, että joko jännittää tai joko on häästressiä. Oon todennut, että stressiä ei oo pätkääkään ja jännityskin on pysynyt kaukana lauantaihin asti. Tuosta lauantaista asti tuntuu oikeasti kokoajan siltä, että tekisi mieli vaan hymyillä ja on sellanen tunne, ettei mikään voi pilata tätä fiilistä. Mä oon käynyt myös paljon keskusteluja työkavereiden kanssa avioliiton merkityksestä ja muistakin syvällisistä jutuista. On ollu ihana huomata miten tosi moni töissäkin fiilistelee mun kanssa tulevia häitä sekä on kiinnostunut ja haluaa elää tässä häähömpötyksessä mukana. 

Hyvää fiilistä lisää toki myös se, että mulla oli ihana juhannus työjuhannuksesta huolimatta sekä se, että mulla on enää kaksi työvuoroa ja sitten alkaa kauan odotettu LOMA! Työjuhannus sujui tosiaan rauhallisesti vaikka se olisi voinut olla ihan hirrrveä. Lauantaina sulho kotiutui iltapäivällä kaverinsa mökiltä ja mä heräilin samoihin aikoihin yövuoron jäljiltä. Ruvettiin siinä sit grillailemaan ja otettiin vähän punaviiniä. Jossain vaiheessa mentiin ulos istuskelemaan ja yksi kaasoistakin liittyi seuraan. Juotiin siinä sit pari sidukkaa, kuunneltiin hyvää musiikkia ja pelailtiin koripalloa. Eilen sitten koitti taas työpäivä, mutta lähdettiin sitten vielä iltavuoron jälkeen samaisen kaason kanssa viettämään meidän juhannusta terassille. Tarkoitus oli käydä vaan yhellä, mutta se suunnitelma meni pieleen jo siinä, kun ensimmäisessä paikassa otettiin sangriakannu. Mutta noh, tuollaiset extempore-illat onkin niitä parhaimpia!


Ja tosiaan torstaina alkaa se kauan odotettu loma! Perjantaina tavataan kaasojen ja bestmanien kesken ja käydään viimeiset jutut läpi ja lyödään asioita lukkoon. Lauantaina sitten mun vanhemmat tulevat tänne Helsinkiin ja toivotaan, että on hyvä ilma niin päästään nauttimaan heidän kanssa kesäisestä Helsingistä! Sunnuntaina mä pakkaankin sitten seuraavat kahden viikon tavarat mukaan sekä myöskin kaikki hääkamat ja köröttelen Savoon porukoiden luokse. Sulho tulee perästä seuraavan viikon torstaina ja perjantaina tavataan pappi ja sunnuntaina mennään kuuntelemaan kuulutukset. Tulikin tässä mieleen, että voisin ehkä pikkuhiljaa tehdä sen listan, mitä kaikkea mun pitääkään raahata mukanani.

Ja lomaan liittyen... Blogi varmaan hiljenee aikalailla, mutta loin nyt vihdoin ja viimein itselleni instagram-tilin. Päivittelen sinne varmaan tuoreimpia hääkuulumisia kuvien avustuksella, mutta yritän toki aina päästä mahdollisimman usein myös tänne kertomaan että miten menee ja miten paljon stressaa! Ympärillä on vaan niin paljon hässäkkää ja paljon rakkaita ihmisiä, että katsoo miten sitä raaskii jäädä koneelle istumaan. Mutta tosiaan, mun instagramin käyttis on maiskismaiski ja sitä pääsee seurailemaan tästä


Pahoittelen tätä ylipositiivista postausta, mutta en vaan mahda sille mitään, että mieli on täynnä rakkautta ja hyvää oloa! Mun silmätkin on varmaan kohta sydämen muotoiset ;) Mutta h-hetki lähenee kovaa vauhtia ja ainoa miinus joka siitä aiheutuu on se, että kyttään nyt varmaan päivittäin ja monta kertaa päivässä noita sääennustuksia. :D Eilenhän jo sulhon kanssa katteltiin ja tällä hetkellä se lupaa meidän hääpäivälle sellasta 18 astetta ja sateen mahdollisuutta...... No mutta niinkuin tiedetään, noi sääennustukset tuppaa muuttumaan vielä edellisenäkin päivänä! 

Mutta palataan astioille mahdollisimman pian! :) 

kuvat: Pinterest

6 kommenttia:

  1. Hei ihanalta kuulostaa!
    Tsemppiä viimeisille viikoille ennen vaimoutumista! Kohta se on tosissaan menoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia tsempeistä, niitä tarvitaan että pysyn housuissani! ;D <3

      Poista
  2. Ihan mahtavaa :) Mullakin alkaa jännitys kohoamaan ja perhoset liitelemään, vaikka aikaa on vielä 2,5 kk. Eli voin vain kuvitella, millainen fiilis siellä on meneillään :D Ihania viimeisiä viikkoja ja lomaa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä se jännitys vaan nousee ;) ei teilläkään enää kauan oo itse h-hetkeen! Ja kiitos paljon, loma tulee kyllä tarpeeseen! <3

      Poista
  3. Täällä on myös samanlaiset fiilikset:) ihan vastarakastunita teinejä löytyy täältäkin,hih:)

    VastaaPoista