tiistai 18. kesäkuuta 2013

Meidän pöytäkartta!

Viime päivinä ollaan askarreltu ja puuhailtu paljon hääjuttujen parissa. Tuntuu, että viime aikoina ollaan saatu ihan hirrrmuisesti aikaan hääjuttujen suhteen ja ihana on ollut myös huomata, että sulhokin on vihdoin ja viimein alkanut ehkä jopa innostumaan koko touhusta. ;)

Tänään saatiin valmiiksi meidän pöytäkartta. Idea pöytäkarttaan saatiin Pinterestistä, jossa näin kuvan pöytäkartasta, joka oli tehty kehykseen.  No sitten vain kehystä metsästämään ja Ikeasta sattuikin löytymään juuri sopiva!

pyydän anteeksi huonolaatusia kuvia, en vaan millääään jaksanu kaivaa kameraa esiin!

Haluttiin, että pöytäs kartassa olisi jotain pientä extraa nimien ja numeroiden lisäksi ja myöskin sen vuoksi, että kuvapaikkoja oli enemmän kuin mitä meille on tulossa pöytiä. Ensin mietittiin, että oltaisiin tulostettu kuvia meistä. Mutta sitten selailin yllättäen Pinterestiä, josta bongasin noi söpöt rakkaustekstit. Noi tekstit on mun mielestä hauskoja siks, että ne näyttää siltä, että oltais kirjoitettu ne itse. 

<3

Ollaan sulhon kanssa kyllä tosi tyytyväisiä tuohon lopputulokseen, se on ihan meidän näköinen! Häiden jälkeen kehys olisi tarkoitus kiinnittää makkarin seinälle ja täydentää tyhjät aukot meidän hääkuvilla sekä Sisiliassa otetuilla kuvilla :)

Mitäs tykkäätte? 

PS. Kiitos tytöt vielä eilisestä, oli tosi hauska päästä kasvotusten rupattelemaan! Seuraavaa kertaa odotellessa :)

2 kommenttia:

 1. Oiii, miten ihana idea! Mahtava toteutus kyllä!

  Jotenkin tulit mieleen, kun tämän bongasin
  http://www.groupon.fi/deals/helsinki/skyxperience/22814305?nlp=&CID=FI_CRM_1_0_0_169&a=1153

  ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) ja hahaaaa, nythän sulla ois loistava tilaisuus hypätä ;)

   Poista