tiistai 9. lokakuuta 2012

Puku

Moi.

Vaimoke on kait löytänyt puvun, en tiedä minkälaisen, ja hyvä niin. Luotan hänen tyylitajuunsa, joten en epäile..jJa ihan sama vaikka olis pelkkä valkonen lakana, vaimoke näyttäs siinäki pirun hyvältä. heh.

Mutta joo, asiaan. Mä selailin kanssa tuolla internettejä, ja eteeni pamahti puku, jollaista oon halunnut. Eli kiiltävä ja harmaa. En tiedä onko kuvan puku juuri se, minkä hommaan, mutta tyyli on ainakin oikeanlainen.Kuvan puku on kotoisin niinattaresta ja bungaa 500 sisältäen puvun ja liivin. Ei mikään paha hinta.

Se pukuasioista. Nyt voisin vähän jauhaa mun tulevista polttareista, tai siitä mitä niiltä haluaisin. Eli, en ehdottomasti tahdo mitään pelleilyy mukahauskojen naamiaisvaatteiden ja nolauksen parissa. Tahtoisin esimerkiksi kivaa ajanviettoo tovereitten parissa, jotain extremee tai vastaavaa. Myös joku kevyt jalkapallomatka jonnekkin eurooppaan olis erittäin toivottu. Tosin kesällä ei paljon fusseliigat pyöri, joten eipä siinä. Hieman sain vihiä yhdeltä bestmaneista, että pomolle pitäisi ilmoittaa, että lähtö saattaa tulla hyvinkin yllättäen ensivuoden puolella. Sitä siis oottelemaan.

Ei kait mulla muuta. Katsellaan! Lisään tähän loppuun vielä hassunhauskoja polttarikuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti