torstai 11. lokakuuta 2012

Nails

En oo ikinä käyny laittamassa mun kynsiä. Lakkiaispäivänä piti käydä tekemässä ranskalainen manikyyri, mutta sekin sitten jostain syystä jäi. Mutta häihin meinaan kynnet laitattaa, tietenkin! En halua mitään kovin erikoista ja rönsyilevää, vaan hyvin yksinkertaiset ja kauniit. Sillä teemalla tuntuu muutenkin nää meidän häät menevän. Esimerkiksi joku ranskalainen manikyyri pienillä koristetimanteilla olisi ihan jees. Toisaalta saattaisin haluta, että kynsissä olisi silti sitä jotain. En myöskään halua mitään kovin pitkiä, että osaan elää kynsien kanssa ja kynnet pitää ottaa sen verran ajoissa, että käyn ne huollattamassa juuri ennen häitä. 

Etsiskelin netistä kuvia millaiset kynnet mahdollisesti haluaisin. 


Nail designs wedding
Nämä ovat tosi kauniit ja sopisi hyvin mun pukuunkin.

Nää on kans jotenkin tosi wau, mutta en tiedä sitten...

nail art for wedding
Tykästyin nyt näköjään tähän tiettyyn malliin. :D Mutta nääkin on tosi nätit!


Bridal nailart

Sitten niitä övereitä...Bling!

Rose Nails
Haluisin tietää miten joku oikeasti pystyy tekemään jotain tämmösillä?


PS: Hääsuunnittelut etenee, sillä meillä on DJ! Saatiin hommattua hänet meidän kaverin kautta, joka tekee myös DJ'n hommia. Saimme hänet myös suht edullisesti, sillä joudumme maksamaan hänelle n. 150 - 200 €. Jee! Lisäksi ensi viikolla lähden kotiseuduille koko viikoksi ja tarkoitus olisi ehkä käydä Varkauden suunnilla kyselemässä hieman hääkampaustarjouksia sekä katselemassa kukkakauppoja.

PPS: Tervetuloa uudet lukijat!! :)

Kaikki kuvat Googlesta.

4 kommenttia:

 1. Hui kauhistus noita övereitä:D

  VastaaPoista
 2. Jos et pitkiä halua, mutta semmoiset siistit ja nätit niin suosittelen pelkkää geelausta :) Eli ei laita sitä tippiä ollenkaan, geelaa vaan oman kynnen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei kiitos vinkistä! mun kynnet on vaan välillä sellaset, että välillä ne pysyy just hyvän pitusina ja kauniina ja välillä ne sit katkee samantien kun kynttä tulee vähän enempi.

   Poista