lauantai 13. lokakuuta 2012

Matkakuumetta

Hirveetä matkakuumetta pukkaa, vaikka edellisestä reissusta onkin vähän reilu kuukausi. Kuitenkin voi olla, että seuraava pidempi reissu tulee olemaan häämatka, sillä kaikki ylimääräinen raha menee tällä hetkellä hääsäästötilille. Olemme kyllä puhuneet, että lähtisimme helmikuussa juhlistamaan vuosipäiväämme johonkin kaupunkiin muutamaksi päiväksi. Lisäksi ollaan tyttöjen kanssa puhuttu, että olisi kiva tehdä Tallinnaan pieni kylpyläloma tai ottaa äkkilähtö kesällä ennen häitä ja lähteä hankkimaan häihin kiva päivetys. Mutta katsoo nyt. :)

Mutta asiaan. Ollaan pohdittu kovasti meidän häämatkakohdetta ja ollaan tutkittu erilaisia vaihtoehtoja. Häämme ovat heinäkuussa ja silloin suurimmassa osassa kaukomaissa sattuu olemaan aika huonot säät. Ollaankin mietitty sellaista vaihtoehtoa, että lähtisimme häiden jälkeen viikoksi kaupunkilomalle ja sitten tammi-helmikuussa lähtisimme ns. uudelle häämatkalle jonnekin kauemmas lämpimään. 

Ollaan mietitty eri kaupunkilomavaihtoehtoja ja tällä hetkellä oltaisiin ehkä päätymässä Italian Sisiliaan. Mietittiin myös Madridia, koska siellä kihlauduimme ja muutenkin kaupunki oli aivan ihastuttava, mutta sitten taas molemmat haluavat päästä näkemään uuden kaupungin. Sisilia vaikuttaa kyllä oikein ihanalta vaihtoehdolta ja ah se ruoka! Iso sydän. Sen tarkemmin ei oo vielä tietoa, että minne päin Sisiliaa päädyttäisiin, joten saa antaa vinkkejä jos joku on siellä käynyt! Onneksi äitini on ollut matkailualalla pitkään töissä, joten sieltä suunnalta ainakin saa hyviä vinkkejä. :)


Sisilia - Kuva 2
Kuva: Finnmatkat

Sisilia - Kuva 20
Kuva: Finnmatkat

Sisilia - Kuva 26
Kuva: Finnmatkat

Sitten niistä kaukomatkakohteista. En tiedä miten sitä ikinä osaa päättää minne lähtisi, sillä on niiiiin paljon kohteita missä haluaisi käydä. Mutta tässä nyt jotain vaihtoehtoja:

Meksiko

Meksiko - Kuva 1
kuva: Finnmatkat

Barbados

Barbados - Kuva 1
Kuva: Finnmatkat

Aruba

kuva: Google

Dominikaaninen tasavalta

kuva: Google

Malediivit

Kuva: Google

Sri Lanka

Kuva: Google

Jos jollain on antaa vinkkejä näistä tai jostain muusta lomakohteesta tai jos joku haluaa suositella jotain lomakohdetta niin antaa tulla vaan! :)
Mitenkäs muiden häämatkasuunnitelmat? 

PS: Tasan 9 kk. <3 Hullua miten nopeasti aika menee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti