keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Rankka mutta hyödyllinen tiistai

Eilen klo 8.30 meidän auto starttasi mun työpaikan edestä Hakaniemestä. Tiistain suunnitelmana tehdä roadtrip Savoon ja käydä hoitamassa kukka-asiat kuntoon sekä tavata valokuvaajaamme. Olo oli aika väsynyt, sillä mulla oli 13,5 h yövuoro takana, mutta onneksi sulho oli ottanut pari tyynyä mukaan niin sain torkuttua Mikkeliin asti. 

Ensimmäinen kohde oli siis Leppävirta, eli paikka jossa häitämme kuuden viikon päästä vietellään. Oli aika ihana tunne mennä meidän tulevan vihkikirkon ohi, vielä kun oli niin ihanan vehreää niin näki kirkon ja sen ympäristön kauneimillaan. Ainiin, varattiin kuulutukset nyt 7.7 meidän vihkikirkkoon. Meidän oli ensin tarkoitus käydä kuuntelemassa kuulutukset täällä Helsingissä, mutta onhan se nyt paljon ihanampaa käydä kuuntelemassa ne siellä, jossa viikon päästä oikeasti sanotaan toisillemme "tahdon". 


Leppävirralla sijaitsee myös meidän kukkakauppa, josta hääjuhlamme kukat tilaamme. Olin jo aiemmin laittanut työntekijälle kuvia sähköpostiin millaisia kukkia haluaisimme. Kyseinen työntekijä ei kuitenkaan nyt ollut paikalla, joten homma aloitettiin alusta mutta ei se mitään! Meitä palveli aivan ihana naishenkilö, joka tuntui heti ymmärtävän mitä hääkukiltani haluan, vaikka mun sepostus ei aina ehkä ollutkaan niin ammattimaista (mm. kerroin, että "haluisin myös tällasia vihreitä nypyköitä, mitä nää sitten onkaan...". Meitä palvellut nainen myös kertoi rohkeasti omia ideoitaan ja voi että mä oon innoissani meidän kukista. Varsinkin meidän morsiustytön kimpusta, josta tulee aivan mahdottoman suloinen. Päätin myös etten ota heittokimppua ollenkaan vaan heitän oman kimppunu. Mietin asiaa paljon ja tajusin etten mä tee sillä oikeasti yhtään mitään. Voisihan kimpun muun muassa kuivattaa, mutta noh... menkööt parempiin käsiin ;) 

Kukkakaupalta jatkettiin sitten matkaa Pieksämäelle, jossa mun vanhemmat majailee. Käytiin heidän luonaan syömässä sekä ryystämässä kahvit ennen kuin jatkettiin matkaa. Oli tosi kiva nähdä porukoita pikaisesti, heitä kun ei liian usein tule nähtyä! :) 


Pieksämäen jälkeen seuraava kohde oli Jyväskylä, jossa treffattiin meidän valokuvaaja. Oli aivan ihana ilma, joten päätettiin tavata hänet Jyväskylän satama-alueella. Tapaaminen meni erittäin hyvin ja meille molemmille jäi valokuvaajastamme todella hyvä fiilis! Valokuvaaja tuntui ymmärtävän heti mitä valokuvilta haluamme ja millaista fiilistä. Mun piti näyttää valokuvaajalle myös esimerkkikuvia, mutta työkoneet ei suostunu edellisenä yönä yhteistyöhön, joten ne jäi näyttämättä. Mutta onneksi sähköposti on olemassa. Käytiin valokuvaajan kanssa läpi meidän aikataulua sekä paljon juhlapaikan ympäristöä. Sovittiin, että valokuvaaja aloittaa klo 12.30 mun appivanhempien mökiltä, jossa ollaan kaasojen kanssa laittautumassa ja valmistautumassa päivään! Ihana saada siitäkin hetkestä kuvia sitten :)

Jyväskylästä lähdettiin sitten ajelemaan takaisin kohti Helsinkiä. Matka meni kyllä tosi hyvin ja nopeasti, mikäs siinä hyvässä seurassa ollessa sekä hyvää musiikkia kuunnellen. :) Klo 20.30 oltiin vihdoin kotona, väsyneinä mutta onnellisina! Saatiinpa oikein kunnolla kahdenkeskistä aikaa ;) Kilometrejä tuli reilut 700 ja se kyllä tuntui. Nukahdin sohvalle jo joskus puol kympin aikaan ja kympiltä raahauduin väkisin sänkyyn, jossa uni tulikin samantien. Nukuin täysin sikeästi kymppiin asti ja ois voinut vielä helposti jatkaa unia, mutta ei kehtaa vapaapäivää hukata nukkumiseen.


Tänään onkin sitten myös hyvin jännittävä päivä, sillä mulla on tänään edessä mun hääpuvun loppusovitus ja tänään saan oman beibini kotiin! Tai no omaan kotiin en pukuani tuo vaan vien sen appivanhempien kotiin. Siellä on enemmän tilaa eikä heillä ole kaksi kissaa, jotka pahimmassa tapauksessa osaisivat avata vetoketjun tai repisivät pukupussin ja puvun siinä samalla ja vielä pissisivät puvun päälle... :D joten parasta viedä puku sinne missä se on turvassa! Mutta ihanaa päästä taas laittamaan puku päälle, ajattelin ottaa myös hääpäivän korut ja laukun mukaan, jotta näen miltä se kokonaisuus sitten näyttääkään! :) 

Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)

kuvat: Pinterest

2 kommenttia: