maanantai 6. toukokuuta 2013

Heippahei!

Heippa kaikille pitkästä aikaa, elossa ollaan! 

toukokuuterveiset! terveisin edelleen erittäin onnellinen morsian!

Vapusta selvitty ja arkeen palattu. Vappu oli täydellinen! Meillä oli tosi kiva porukka kasassa, oli ihana sää ja hyvää ruokaa! Hengattiin tässä meillä ja grillailtiin ja loppuillasta lähdettiin käymään sitten paikallisessa. Kaikki jäi meille yöks ja seuraava päivä jatkettiin hengailua porukalla. 

Hääjuttujakin ollaan hoideltu aika ahkeraan ja erilaisia tilauksia pistetty menemään! Niistä enemmän sitten, kun posti ne toimittaa meille :) Tänä viikonloppuna mun porukat tulee meille kylään ja lauantaina kokoonnutaan saman pöydän ääreen sulhon vanhempien kanssa pitkästä aikaa. Kivaa! 

Saatiin sovittua kirkkoharjotuksetkin papin kanssa viikkoa ennen häitä. Nyt ollaan yritetty jo muutaman viikon ajan saada kiinni meidän pianistia ja vähän alkaa taas epäilykset heräämään...

Ja hei mikä parasta, nyt on vihdoin toukokuu! Toukokuussa on muutenkin paljon kaikkea kivaa tiedossa. Ensi viikolla kokoonnutaan kaasojen kanssa parinakin iltana ja viikonloppuna tiedossa taas laatuaikaa ystävän kanssa! Sitä seuraavalla viikolla tavataankin koko poppoolla kaasojen ja bestmanien kanssa ja viikonloppuna juhlitaan mun 25-vee synttäreitä, tosin mulla ei oo mitään hajua että miten. Sulholta oon saanut tietää, että perjantaina pitää olla klo 16 jälkeen valmiina ja lauantaille mun yksi kaasoista on järkännyt jotain! Jännittävää!! :) 

Nää oli nyt tällaset pikamoikat, mutta palataan myöhemmin täällä viikolla taas astioille kun on enemmän kerrottavaa! 

Loppuun vielä kuva meidän eilisestä, kun leikittiin meidän kissan kanssa piilosta ja oli Minnin vuoro piiloutua ja tässä tulos ;) :


Ihanaa viikkoa kaikille!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti