keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Nyt hihnalle laukku...

... nimittäin sulhon laukku! Sulho lähti tänään töihin siinä klo 6:40 ja samoihin aikoihin tää tyttö hyppäs sängystä ylös ja rupes pakkaamaan sulholle matkalaukkua. Mistään suhdedraamasta ei sentään ole kysymys vaan sulho lentelee tänään kohti Saksaa yhdessä bestmaniensa kanssa. Ja mistäpä muukaan olisi kysymys kuin sulhon polttareista!

oli pakko laittaa pieni rakkausviesti mukaan :) 

Sain viime keskiviikkona sulhon veljeltä (joka on siis yksi bestmaneista) viestin, että hän tulee hakemaan sulhon laukkua 8 aikoihin aamulla tänään keskiviikkona ja sain listan mitä kaikkea piti pakata mukaan. Olipa outoa pakata toisen puolesta laukku!

Mä oon tiennyt bestmanien matkasuunnitelmista jo joulusta lähtien, mutta tää päivä tuli kyllä hirrrveen äkkiä ja yllättäen! :) Pakko sanoa, että muutaman kerran on kyllä ollut pokassa pitelemistä, kun sulho on tehnyt kaikenmaailman suunnitelmia meille esim. huomiselle tai viikonlopulle, kun meidän molempien porukat tulee kyläilemään. Samoin kun sulho ehdotti, että lähdettäisiin nyt tämän viikon perjantaina käymään Leppävirralla kukkakaupassa, niin yritin siinä sit jotenkin selitellä miksei se perjantai nyt oikein oo hyvä päivä. :D


Bestmanit olivat järkänneet tänään yllätyksen niin, että sulho luuli menevänsä tänään asiakaskäynnille klo 14.30, mutta vastassa ei ollutkaan asiakas vaan bestmanit. Siitä he suuntasivat johonkin Vantaan räkälään ja huijasivat, että nää on nyt sulhon polttarit, että parempaa eivät keksineet. Sori! Kunnes he siitä sitten jossain vaiheessa ovat lähteneet kohti lentokenttää. Ois kyllä ollut ihana nähdä sulhon ilme, kun hän tajuaa, että suunta ei olekaan kotiin vaan kohti lentokenttää! Ja kun sulholla ei oo tosiaan ollu missään vaiheessa minkäänlaista hajua, että tänään ne polttarit sitten on, niin yllätys voi olla kyllä aikamoinen! 

Saksasta sulho kotiutuu perjantaina, mutta olen kuullut huhua että lauantaiaamuna taas mennään, jolloin mukana on isompi poppoo juhlimassa! 

Sulho saa sitten itse tulla kertomaan polttareistaan kunhan selviää niin henkisesti kuin fyysisestikin tästä kaikesta! :D 

4 kommenttia:

 1. No wau miten huikeen kuulosta! Petelle luin ääneen tän siin kateellisena jäi jupisemaan sohvalle xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :D Joo yks bestmaneista mulle naureskelikin viime viikolla, että tuli lyötyä aika läskiks nää polttarit, mut sano että pakko oli käyttää hyödyks, kun niin monta bestmania ja kerrankos sitä polttareita juhlitaan! ;D

   Poista
 2. No nyt kuulostaa kunnon polttareilta. Tässä alkaa itelläkin välillä jänskättämään, millaiset ne omat polttarit tulee olemaan :)

  VastaaPoista