sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Polttarit jee, polttarit jee... tää on sikamageet!!

Sulho tässä moi. Olin keskiviikkona töissä, ja klo 14 kollega tuli sanomaan, että sulla on akuutti työkeikka. Mene petikon abc:lle, siellä odotetaan sua. Menin, ja paikanpäälle saavuttuani broidi (yksi bestmäneistä) tuli ja moikkasi mua. Kysyin että mitäs sä täällä, ja se vastas, että joo bisneksiä hoitamassa. Sen jälkeen näin toisen bestmäneistä, ja mieleeni heräsi, että he ovat olleet suunnittelemassa mun polttareita. Sitten vielä tuli loputkin bestmäneistä, ja tajusin että ei hitto nyt mennään.. sain ensimmäisen tehtäväni, joka oli että kirjoita räppibiisi aiheena polttarit, tarkennuksena oli, että voit joutua esittämään biisin julkisesti!!! :) 

Tiesin mun bestmäneistä, että polttarit ei oo pelkkää hassuttelua espalla hassuissa vaatteissa, joten odotin jotain tyyliin laskuvarjohyppyy tai benjitä. Mentiin eka broidin luo käymään vantaalle, ja paikalliseen lähiöbaariin. Pojat sano, että tästä lähdetään, otetaan tässä märkää pari tuntia ja katsotaan mihin homma johtaa. Tiesin, että homma ei jää siihen, mutta hajua tulevasta ei ollut!


Tyhjennettiin pari törppöä kuppilassa, jonka jälkeen sain siteen silmille. Hypättiin pirssiin ja aloitettiin matka. Ensimmäiseksi sain päälleni hirmu hauskan (ehkä skidi sarkasmi) asun. Auton ovet aukesi ja side poistettiin silmiltä, näin oman asun, joka oli supermiesasu. Kelasin hetken, että joo tällä asulla hypätään benjihyppy, mutta nousin autosta ja katsoin, että nyt ollaankin lentokentällä, ei taidetakkaan hypätä benjitä. Tsekattiin itsemme sisään lennolle, mutta bestmänit otti mun liput pois, jotta en näe matkakohdetta. Lentokentällä mentiin tietenkin mighty o:hon, eli Oak Barreliin, otettiin vähän märkää siinä ja lähdettiin portille. Siinä paljastui kohde, nyt lähdettiin Berliiniin.


Berliiniin päästyämme, pojat menivät autotiskille ja saivat avaimet vuokrattuun autoon. Kyllä, alla oli 250 hevosvoimaa rakkautta nimeltä Jaguar.


 Törkeen makea peli. Hypättiin autoon, ja lähdettiin ajamaan kohti yöpaikkaa. Se oli noin 70 kilometriä Berliinin keskustasta sijaitseva pieni majatalo. Todella idyllinen mesta, pirun mukavaa henkilökuntaa, vaikka ne ei puhunut sanaakaan lontoota.. jokatapauksessa saatiin kaikki hoidettua. Bisse oli halpaa ja oikein tarjoiltua, sekä kapakan tunnelma oli loistava. Bestmäniporukka on kyllä myös aivan uskomattoman kova sakki!!! Kiitos!! Arvostan sitä, että pojat oli panostanut, vaikka joillakin saattaa olla hieman huonompi rahatilanne tällä hetkellä! 
Seuraavana päivänä sain kolme tehtävää. Ensimmäinen tehtävä oli, että etsi seuraavaksi yöksi hotelli, joka maksaa max 20€/ yöpyjä ja sijaitsee Berliinissä. Sain hoidettua meidät Jugend Hostelliin, joka oli törkeän hyvä. Hintaa oli hieman yli budjetin, eli 24€/miekkonen. Mutta hotellissa oli aivan pirun hyvä aamupala ja huone oli ok. Toinen tehtävä oli, että opettele saksaa ja pidä bestmäneille yläkropan punttitreeni. Mun piti etsiä punttisali, joka löydettiinkin, mutta sisään ei päästy, koska ei ollut sopivia urheilukenkiä.. släbärit ei kelvannu. No, ei siinä hätää, tehtävänantoa muutettiin ja salitreeni siirty puistotreeniksi. Löydettiin leikkipuisto, jossa oli iso kiipeilyverkko, jossa sai roikuttua ja tehtyä erilaisia treeniliikkeitä. Älyttömän kova pumppi päälle ja lihakset isoiks!! Kolmas tehtävä meni hieman helpoksi mulle, koska se oli, etsi aamupala tai tee se itse, hotellissa sattui olemaan juuri hemmetin hyvä aamupala, joten se meni hyvinkin helposti.


Puistotreenillä oli tarkoituksensa, koska kun hypättiin takaisin autoon, niin sain infon, että nyt mennään kohti Tropical Islandia.. vanhaan zeppeliinihalliin rakennettuun vesipuistoon. 


Ihan törkeen siisti mesta. Paikanpäällä oli vielä kuntosali, jossa käytiin 2 kertaa treenaamassa. Lisäksi pelattiin beach-lenttistä ja otettiin tietenkin trooppisen kuumissa oloissa pari kosteuttavaa. Kohde sijaitsi noin 70km Berliinin keskustasta, mutta autobaanaa pitkin kun ajettiin, niin matka-aika ei ollut kovin pitkä. Jagge kulki 230km/h, niin kyllä maisemat vaihtu riittävän nopeasti.


Tultiin vesipuistosta takaisin ja mentiin hotelliin, niin sain seuraavan hauskan kostuumin, jossa jouduin viettämään koko illan. Asu oli melko pelottava, sillä pelleasu + naamari + blehat = pelottavaa. Kadulla sain katseita puolesta ja vastaan. Klubilla huomioarvo oli taattu ja tanssilattialla ei tarvinnut yksin jorata. Hassunhauskaa kyllä!! 


Viimeisenä päivänä olikin tiedossa helppoa hengailua puistossa ja pari oluen juontia.. kaikki ei kuitenkaan mennyt niinkuin piti. Juoksin puistossa ympyrää ilman kenkiä, ja tulos oli ambulanssi paikalle ja sairaalaan. Astuin vahingossa lasinsirun päälle, joka viilsi syvän haavan jalkaan. verta tuli ihan kiitettävästi ja se saatiin paikattua neljällä tikillä.No, kaikkee sattuu ja tapahtuu. Lentoon oli aikaa 3 tuntia, kun jalka aukesi, joten sairaalassa jouduttiin hoputtamaan porukkaa, jotta ehditään kotiin. 

Pääsin perjantaina kotiin asti, jossa olikin sitten appivanhemmat kylässä. Nukuin yön yli, ja mulle oli kerrottu, että 12 aikaan lauantaina homma jatkuu kolmen sepän patsaalla. Bestmänit naureskeli reissulla, kun sanoin että oon ihan fiiliksissä siitä, ettei tarvinnut juosta espalla hassussa vaatteessa ja pummaa rahaa... eipä!! 12 aikaan menin kolmen sepän patsaalle, jossa kaverit jo odotteli mua. Absinttia naamaan, ja jouduin esittämään polttareistani kertovan biisin kadulla. Esityksen jälkeen multa revittiin vaatteet päältä, ja jouduin tienaamaan vaaterahat itselleni räppäämällä freestyleä vastaantuleville ihmisille.. eräät vastaantulleet henkilöt oli sattumalta vaimoke ja anoppi.. hieno hetki ihmisen elämässä!. Eli sittenkin jouduin espalle riehumaan, mutta en hassussa vaatteessa, koska sitä ei ollut ollenkaan yllä!! No kierrettiin espa, kauppatori ja senaatintori läpi. Senaatintorilla sain minun ja vaimokkeen puolesta rukouksen noin 50 ihmiseltä, se oli aika hassu hetki, kun 50 ihmistä rukoilee sun puolesta. Lisäksi sain tältä uskovaisporukalta hienon t-paidan, jotta ei tarvinnut olla enää pelkissä boksereissa. Kaikenkaikkiaan räppäämällä sain kasattua 85€, jolla sainkin sitten oikein hienot vaatteet.. eli tissiliivit, turkishattu kukkahousut ja pinkki toppi. hauskaa, luovaa ja kekseliästä! Kuvia mulla ei valitettavasti vielä elisestä ole, mutta ehkä parempi niin. Kävin myös solariumissa, jossa paloin melko pahasti, ja nyt iho punottaa oikein mukavasti...!

Kaiken tämän hassuttelun jälkeen mentiin saunaan, joka oli hemmetin siisti. Paikkana toimi Vartiovene 55, joka on vanhaan sotalaivaan tehty sauna. Kannella oli palju, lisäksi kannen alla oli karaokevehkeet, jotka pienen paljuttelun jälkeen alkoi raikumaan melko kovaa.Saunan jälkeen mentiin vielä kuppilaan, jonne sain onneks laittaa omat vaatteet päälle. Sieltä selviydyin kotiin, jossa oli edelleen appivanhemmat kylässä. Aamulla oli oikein hyvät huomenet ja naurut mun palaneelle iholle + punotusraidoille naamassa. Olo oli sen mukainen, että tuli kaadettua 4 päivää, mutta parhaat polttarit jota voin kuvitella. Kolme päivää hassuttelua saksassa, jonka jälkeen totaalinen junttimeininki stadissa. Pelkkä junttimeininki stadissa olisi ehkä ollut buu, mutta nyt tuon reissun jälkeen se sallitaan! Ihan älyttömän suuri kiitos koko bestmän-porukalle, sekä messissä olleelle juhlasakille. MULLA OLI AIVAN ÄLYTTÖMÄN KIVAA!!!!

ps. tänään aamulla kun istuin tuoliin, vaimoke toi mulle kaljan ja sanoi että näytät siltä, että tarviit tällasen....todellakin VAIMOMATSKUA!!!!

kiitos, anteeks ja näkemiin

- M

12 kommenttia:

 1. Vaude mitkä pirskeet! Noista polttareista voi moni vaan haaveilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taisi bestmanit yllättyä itsekin miten hienot polttarit tuli järjestettyä! :)

   Poista
 2. Aahahah, ihan mahtava setti! Ja loistava huomionosoitus vaimokkeelta rapellipäivään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siinä voinu muuta tehdä kun tuoda tasottavan oluen, kun katto sulhon olemista :D!

   Poista
 3. Kuulostipas hauskalta ja vaihderikkaalta kaikkine käänteineen :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Oli kyllä, näitä on hyvä sitten muistella vanhana papparaisena :)

   Poista
 5. Herättää mielenkiintoa, että mitenkä siistiä onkaan ollut solkussa ja saunassa tikit jalkapohjassa. :)

  Hyvältä reissulta kyllä kuulostaa, onneksi itsellä ei ole ihan noin monipäiväinen (kait?) setti tulossa - tokko mun turnajaiskestävyys riittäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sen tiedän että sulho oli jättänyt saunan väliin ja antanut muun polttariseurueen saunoa :) ja joo pakko sanoo ettei munkaan kunto olisi välttämättä kestäny! :D

   Poista
 6. Ahhah, näin tämän räppiesityksen :D Hyvin vedetty!

  VastaaPoista