tiistai 7. toukokuuta 2013

Karkkibuffetin kauhat

Palomiehen morsian -blogin Laura vinkkasi, että karkkibuffetin kauhoja löytyy Fredalla sijaitsevasta Chez Mariuksesta ja sinnehän mekin suunnattiin eilen sulhon kanssa. Liike oli täynnä vaikka mitä ihanaa, mutta tällä kertaa mukaan tarttui 5 kpl alumiinikauhoja karkkibuffetia varten. Kauhoja oli montaa eri kokoista ja nää meidän on kolmanneks pienimpiä. Hintaa näillä oli 2,50 € / kpl. Otettiin näitä vaan 5 kpl, kun anopilta löytyy muutama kauha jo valmiiksi. Tarkoitus ois myös sitoa tuollaista pinkkiä narua kauhojen päihin niin saadaan kauhatkin teemaväriin sopiviksi ;)


Nyt pitäis vielä ruveta hommailee itse karkkeja sekä astioita! 

Ja hei! Tää on ehkä vähän tyhmä juttu, mutta löysin kaapista melkein käyttämättömiä hääaskartelujuttuja ja ajattelin ennen roskiin heittämistä kysyä mikäli joku haluaisi/tarvitsisi nämä itselleen! Ostettiin nää joskus ihan testimielessä, kun ei vielä tiedetty yhtään minkälaiset kutsut meille tulee!


Kutsutarroja on käytetty 2 kpl ja muutama sydän ja noista glitterliuskoja on käytetty muistaakseni 2-3 kpl! 

Mutta jos joku näitä tarvitsee niin voi laittaa sähköpostia osoitteeseen siempretuyo.blog@gmail.com. Ja lähetän nämä siis aivan ilmaiseksi eli mikäli kutsutarroja tarvitsee niin säästää ainakin muutaman pennisen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti