keskiviikko 22. toukokuuta 2013

mismatched bridesmaids

Nykyään on yhä yleisempää ettei kaikilla kaasoille ole enää samanlaisia pukuja vaan jokainen saa ostaa omaan tyyliin sopivan mekon. Nykyään kaasojen mekkojen ei tarvitse olla edes samanvärisiä. Näin myös meillä. Jokainen kaaso saa valita itselleen parhaiten sopivan puvun ja väristä ollaan puhuttu sen verran, että se olisi roosamainen. Saa siis olla ihan vaalean pinkki, oranssihtava, pastellimainen yms. Sen verran päätettiin, että pituus olisi kaikilla siinä polven korkeudella. Löysin kuvia kaasoista, joilla on erilaiset mekot ja ne näyttävät kyllä todella kivoilta, kun kaikilla on hieman erilaiset ja hieman eriväriset.


Mitä mieltä te olette? Tykkäättekö, että kaikilla kaasoilla on samanlaiset mekot? Minkälaiset mekot teidän kaasoilla tulee olemaan ja annoitteko kaasojen valita mekkonsa itse? :)

kuvat: bellethemagazine.com

8 kommenttia:

 1. Meille tulee pinkit mekot, kaikille pitkät ja sifonkiset, mutta eri malliset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kuulostaa ihanalta! Teilläkin häät jo ihan kohta! :)

   Poista
 2. Mun molemmat kaasot ovat saaneet vapaat kädet asian suhteen :) Jos kustantaisin kaasojen mekot, niin sitten voisin mielestäni valita heille mekonvärin yms. Itse en ainakaan kaasona haluaisi, että minut pakotettaisiin ostamaan tietyn värinen tai tietyn mallinen mekko.... Mutta kukin tavallaan ja kaunistahan se on, jos kaikilla kaasoilla on samantyylinen/värinen mekko :) Nuo kuvathan ovat ihania!!

  Itse tyydyn ratkaisuun, että ostan kaasoille rannekukat, joista kaasot erottaa ja jotain yhteistä heille siten tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama juttu, kaasot kustantavat mekkonsa itse, joten saavat myös valita millaisen mekon ostavat. Ja mekkojen värimaailmastakin sekä tuosta pituudesta päätettiin kaikki yhdessä tai oikeastaan annoin kaasojen keskenään sopia. :)

   Poista
 3. Noi samoilla väriskaaloilla olevat puvut on niin ihania! Mun kaasot on niin vaativia, et varmaan annan niiden itse valkata puvut mutta haaveilen et kaikilla olisi jotenkin samoja värejä puvuissa kuitenkin eri puvut. Tai sit kokonaan mustat (en usko et suostuu) tai sit ihan eri väriset kaikille. Pitää ens keväällä alkaa niitä metsästelee ja ideoimaan tyttöjen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin toivoin aluks et tytöillä olis ollu vaaleenharmaat mekot, mut osa koki ne liian synkiks joten annoin heidän sitten itse valita :) tärkeintä että myös heillä on mukava olla hääpäivänä! :)

   Poista
 4. Meillä on täysin vapaat kädet mekon suhteen:) Itse en ole vielä ollut yksissäkään häissä, joissa kaasot/morsiusneidot olisivat pukeutuneet a) samanlaisiin asuihin tai edes b) teemavärin asuihin. Mielestäni tuo yhdistävä tekijä on oikeinkin kiva juttu ja olisi joskus kiva itse nähdä tuollaista häissä:) Mutta mahtaako tämä olla enemmän tuolta Amerikan maalta tullut tapa vai kuinka suosittua tuo smanalaisiin/värisiin vaatteisiin pukeutuminen oikeasti on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin viime elokuussa häissä, joissa kaikilla kaasoilla oli tismalleen samanlaiset mekot! Tosin ne onkin mun ainoat häät, joista muistan jotakin joten hirveesti en pysty vertailemaan. :D mutta kai myös niitä löytyy, jotka haluavat että kaasot ovat täysin samannäköisiä, jokainen tyylillään! :)

   Poista