torstai 2. elokuuta 2012

Valokuvaus

Meille oli alusta asti selvää, että haluamme häihimme ulkopuolisen valokuvaajan. Suvusta ja kaveripiiristä löytyisi toki ihmisiä, jotka osaavat kuvailla mutta emme halua ketään vierasta värvätä siihen hommaan vaan haluamme että läheisimmät saavat vain nauttia juhlistamme. Näinpä laitoimme sähköpostia Varkauden ja Kuopion seutujen valokuvaajille tarjouspyynnön. Pakko sanoa, että hintahaitari oli aikamoinen! Kallein taisi olla siellä 2000e yläpuolella, joka on meille kyllä pikkaisen liian kallis. 

Loppujen lopuksi häävalokuvaajaksemme valikoitui Marko Liedes. Häneltä saimme todella kohtuullisen tarjouksen ja muutenkin pidimme hänen ottamistaan valokuvista. Markon ottamia kuvia voi käydä katselemassa hänen kotisivuiltaan osoitteesta http://www.markoliedes.com/

Kuvien haluamme olevan dokumentaaris-tyylisiä sekä hieman erilaisia. Kaiken kaikkiaan  haluan ja toivon, että kuvista välittyy häidemme tunnelma :) Hääjuhlapaikkamme tarjoaa oivat mahdollisuudet (hyvän sään salliessa) hienojen kuvien ottamiseen sekä varsinkin hääkuvamme ottamiseen. Tässä hieman sitä tyyliä millaisen haluaisin hääkuvamme olevan.

kuvat: StyleMePretty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti