torstai 23. elokuuta 2012

THE dress ?

Olen jo melkein 1,5 vuoden ajan katsellut sillä silmällä hääpukuja. Selaillessani Niinattaren sivuja, iskin silmäni heti alla olevaan pukuun ja vieläkin se jaksaa ihastuttaa! Siksi odotankin ensi viikon lauantain sovitusaikaa innolla, sillä toivottavasti pääsen kokeilemaan tätä pukua ihan livenä! Pettymys on suuri, jos pukua ei enää löydykään liikkeestä tai ei ole kokoja tai jos puku ei vain yksinkertaisesti sovi minulle. Ainoa asia mikä puvussa mietityttää on noi kukkaset tuossa sivulla. Kuvissa näyttävät kivoilta ja toivon, että sitä ne ovat myös ihan livenäkin.

61016

61016

Ronald Joyce - 61016

Niinattaren sivuilla puvun hinta on 1259,00 €.
Toivottavasti aika menee nopeasti ja ensi viikon lauantai tulisi pian! 

EDIT:// Bongasin puvun vielä viime vuoden missifinalisti Laura Aholan päältä. On se vaan upea!

Moninkertaisesti palkittu Ronald Joyce erottuu näyttävästi koristelluilla puvuillaan. Tässä Laura Aholan yllä olevassa puvussa 61016 yhdistyy tylli, tafti ja koristeellinen rintamus kauniine leikkauksineen.

"Moninkertaisesti palkittu Ronald Joyce erottuu näyttävästi koristelluilla puvuillaan. Tässä Laura Aholan yllä olevassa puvussa 61016 yhdistyy tylli, tafti ja koristeellinen rintamus kauniine leikkauksineen." (kuva)

Ah! 

2 kommenttia:

 1. Sinuull on aivan ihana blogi!! Kivaa löytää seurattavaa lisää :)

  Niin ja _todella_ ihana hääpuku, niiin ihana! Toivottavasti pukua löytyisi vielä, pidän peukut pystyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) ja toivotaan tosiaan. yleensä vaan tuppaa käymään niin, että kun todella innostun jostain, niin aina tulee jostain vastoinkäymisiä mutta katsotaan.. ensi viikon lauantainahan se selviää! :)

   Poista