tiistai 21. elokuuta 2012

dance dance dance

Nykyään on tosi yleistä, että perinteinen häävalssi korvataan häätanssilla. Yleistymässä ovat myös erilaiset häätanssit, jossa morsiuspari tanssii nopean biisin tahdissa. Lauantaisissakin häissä morsiuspari oli tehnyt koreografian Antti Tuiskun Hyökyaalto-lauluun.

Mäkin oon paljon kattonut youtubesta videoita ensimmäisistä tansseista, joissa ensin tanssitaan hitaan biisin tahtiin ja yhtäkkiä alkaakin nopea musiikki ja morsiuspari alkaa oikein kunnolla jorailemaan :) 


Me olemme kokoajan sulhon kanssa olleet sitä mieltä, että tanssimme häätanssin häävalssin sijaan. Vanhempiemme kanssa toki tanssimme sitten ihan perinteisen valssin. Mutta kun näin allaolevan videon, tuli mieleeni että miksi emme ottaisi myös kaasoja ja bestmaneja mukaan tanssiimme. Ovathan ne kummiskin tehneet paljon töitä juhlapäivämme eteen. :)


Olisikin hauska ensin tanssia sulhon kanssa hitaan biisin tahtiin ja biisin lopussa musiikki vaihtuisi vauhdikkaampaan ja kaasot ja bestmanit tulisivat kanssamme tanssilattialle. Pitäisi vaan keksiä joku helppo koreografia (kenenkään tanssitaitoja epäilemättä siis, mutta puvussa voi olla hankalampi tehdä mitään isoja liikkeitä ;) ), mutta emmeköhän me tyttöjen kanssa jotain hauskaa keksittäis. Bestmaneiltahan ei siis kysytä mitään vaan jos päätämme tehdä tällaisen ohjelmanumeron, heidän on pakko suostua siihen vai mitä? Tai sitten ohjelmanumero voisi olla ensimmäisen tanssin ja vanhempien kanssa valssailujen jälkeen. Tällöin voisi biisin lopuksi pyytää loputkin vieraista tanssilattialle ja illan bileet olisi valmiit alkamaan! :) 

Mitäs mieltä ootte rakkaat kaasoni? ;) 
Tuleeko teille muille perinteinen häävalssi vai häätanssi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti