perjantai 3. elokuuta 2012

Paikkakortit vol. 2

Mun oli pakko päästä heti kokeilemaan noitten paikkakorttien tekoa, joten hurautettiin sulhon kanssa illalla Jumbon sinelliin hakemaan tarvikkeita. Ostettiin Sinellistä vaalean pinkkiä ja vaalean harmaata kartonkia ja Tiimarista sitten lasinalusia. Lisäksi ostettiin myös kartonkeja kutsujen testailua varten (vaikka meillä ei oo mitään hajua minkälaiset kutsut halutaan) sekä tarroja. 


Mutta tässä kuvat äsken väsätyistä paikkakorteista. Ei ollut mitenkään vaikeat tehdä, mutta voin kuvitella että kun viideskymmenes kortti on jo meneillään, niin voi hermot olla aika riekaileina.... 
Toi pinkki ei oo niin persikkainen mitä tässä kuvassa, valaistus hämää. Sulho on enemmän harmaan värin kannalla. Mä ehkä tykkään vähän enemmän tosta pinkistä, pitää varmaan vaan ostaa vähän pinkimpää kartonkia :) tosin päivänvalossa nuo värit näyttää kyllä ihan erilaiselle. 


Mitäs tykkäätte? 


Tässä kuvat myös meidän "inspiraatiokutsuista". :D Meillä ei ollu kummallakaan oikein minkäänlaista käsitystä millaset kutsut tehtäisiin, mutta tällainen saatiin aikaan! Tämä ei tietenkään ole se meidän lopullinen, mutta tykkään kuitenkin että kutsu on hyvin yksinkertainen. :)
Ja sama harmaana :) Tästä on hyvä lähteä kehittämään kutsuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti