lauantai 25. elokuuta 2012

Meidän kutsutPäätettiin sulhon kanssa (ennen morsiamen seuraavaa mielenmuutosta), että meille tulee tällaiset kutsut! Meidän sekä molempien anoppien mielestä kutsut ovat ihan meidän näköiset eivätkä varmaan kovin vaikeat toteuttaa. Painetun tekstin sijaan liimailemme varmaan paperille päivämäärät jne. vähän niinkuin tuossa kuvassakin on tarkempi informaatio tulostettu paperille ja liimattu. Lisäksi pitäisi miettiä, että mihin laitamme hääinfomme mutta ehkä sen voi myös kiinnittää tuohon naruun kiinni. Onko ideoita? 

 Nyt pitäisi päästä taas askarteluostoksille, niin pääsisi testailemaan, että saadaanko itse tehtyä minkänäköiset kutsut. :) Luulin jo löytäneeni Etsy.comista täydelliset lappuset tuohon, mutta ne olikin AIVAN liian pienet kooltaan. Kuva hämäs, sillä laput näyttää kuvassa suuremmalta. No, kai se on sitten itse vain askarreltava :)

100 Classic Luggage Style Tags, Dark Grey, Wedding Favor Tags, Escort Cards, Name Cards 3.5" x 1.5"
Kuva: Etsy.com

Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia:

 1. Tykkään, mahtava kutsuidea. Tässäkin tykkän kuvien käytöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kyllä kans tykkään omien kuvien käyttämisestä! toivotaan, että saadaan kutsuista hyvännäköset. ainakin alustava tulostus vaikutti ihan hyvältä:)

   Poista