perjantai 12. heinäkuuta 2013

Viimeinen päivä neitinä!

Istun just aamupalalla yhden kaason kanssa ja kohta lähdetään laitattamaan mun kynnet kuntoon. Eilen mulla oli se koemeikki ja valitettavasti mun kokemukset meikkaajista ei parantunu vaan koemeikki oli aika katastrofi, mutta siitä myöhemmin lisää. Sen verran voin mainita että luulisi maksavan asiakkaan saavan päättää mitä itselle haluaa ja mikä tuntuu omimmalta ilman että siitä joutuu tappelemaan.. Eli näillä näkymin teen meikin itse kaasojen avustuksella!

Eilen oli myös kirkkoharjotukset ja itkuhan sieltä tuli samantien kun piano alkoi soimaan ja lähdettiin isin kanssa kävelemään käytävää pitkin. Sanoin vaan isille että nyt itkettää ja sieltä se itku oikein purskahti, oikein sellanen ruma-itku eikä sellanen mitä elokuvissa näkee :D No isi sano että kyl aika herkäks pistää ja sano myöhemmin ettei ollu itku kaukana. Eikä kuulemma sulhollakaan. Katsotaan mitä huomenna tapahtuu :D

Mut tosiaan, en usko että kerkeän enää tänne kirjoittelemaan eli palataan asiaan viimeistään ensi viikolla rouvashenkilönä! :) nyt kyllä jo jännittää aika paljon!

10 kommenttia:

 1. Ihanaa viimeistä neitipäivää ja hurjasti tsemppiä huomiselle :) Ehkä ne pahimmat itkut tuli nyt itkettyä ja huomenna olet vain kauniisti hymyilevä morsian :D Aina voi ainakin toivoa ;)

  VastaaPoista
 2. Huomenna varmasti vain hymyilyttää! Ihanaa hääpäivää teille! <3

  VastaaPoista
 3. Oi oi oi miten jännittävää! Ihanaa päivää teille! :))

  VastaaPoista
 4. Oikein jänskää! Pitäkää oikein ihana ja tunnelmallinen päivä ilman huolta <3 !

  VastaaPoista
 5. Oi, tsemppiä viimehetkien valmisteluihin! Ja nauttikaa huomisesta!

  VastaaPoista
 6. Mä en kestä! Onnea hirmuisesti jo näin etukäteen, äläkä huoli, vaikka itkettääkin - kyllä hääpäivänään saa itkeäkkin ja vaikka rumastikkin, onhan se melkoinen muutos elämässä.

  Hyvin kaikki menee, tsemppiä!

  VastaaPoista
 7. Oi, iski ihan jännitys teidän puolesta ja omistakin häistä, jotka on elokuussa. :)Ihanaa hääpäivää!

  VastaaPoista
 8. Voi ihanaa hääpäivää teille!! :) <3 nauttikaa päivästä ja toisistanne!

  VastaaPoista
 9. Ihanaa ja rakkaudentäyteistä hääpäivää teille! :)

  VastaaPoista
 10. Rumaitku :'D oot paras ja onneaaaaaa! Mä en voi olla onnittelematta eri kautta teitä! Wuhuu! <3

  VastaaPoista