perjantai 26. heinäkuuta 2013

Meidän hääpäivämme: Potrettikuvat osa 1.

Noniin, tää tyttö on lähdössä tänään viettämään viimeisiä lomapäiviä tyttöjen kanssa Tukholmaan, mutta jatketaan sitä ennen pikaisesti vielä hääpäivämme läpikäymistä. Seuraavana vuorossa meidän ensimmäiset potrettikuvat, jotka otettiin matkalla juhlapaikalle. Anoppilan mökkitiellä on yksi aivan ihastuttava paikka, jossa halusin ehdottomasti otattaa osan meidän hääkuvista ja onneksi paikka sattui olemaan matkan varrella, sillä emme halunneet että vieraat joutuvat odottamaan meitä kovin kauaa. Muutenkin hoidettiin kuvaukset todella nopeasti juuri edellämainitusta syystä sekä siksi, että mökkitiellä sattui olemaan harvinaisen kova liikenne ja meidän hääautomme taas sen verran iso eikä todellakaan mikään kovin helppo ja nopea kääntää, etteivät ohikulkevat autot mahtuneet menemään meidän ohitsemme. Mutta kärsivällisesti he odottivat, että saamme kuvaukset hoidettua loppuun. :D 

Mutta eipä tässä sen kummempia, antaa kuvien taas puhua puolestaan! 


Kuvat: Henri Pylväs. Ethän kopioi kuvia!!

12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia täällä! Ja niin kaunis ja herttainen pari. Onnea vielä! :)

  VastaaPoista
 2. Oi että, ihania kuvia! Ja sitten vielä kun joku photoshoppaa noi linjat veks, niin maisemakin on ihan täydellinen. Olette kyllä upean näköinen pari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo linjoista on päästävä eroon, ne häiritsee munkin silmää yllättävän paljon. Olis ihan täydellinen muuten <3

   Poista
  2. Joo mäkin huomasin linjat ekan kerran kun kuvia katsoin, mut eipä ne oo meitä missään vaiheessa mitenkään liikaa häirinneet :) ne nyt vaan sattuu olemaan siinä, no can do! :)

   Poista
  3. Can do! Photoshop!

   Poista
 3. Oi mitä kuvia jälleen olet postannut! Varsinkin nuo kuvat missä kävelette pois päin ja missä suutelette on upeita <3

  VastaaPoista
 4. Mielettömiä! Tykkään eniten samoista mistä korppukin tykkää :)

  VastaaPoista
 5. Moikka, hienoja kuvia, hieno pari ! Osaatko kertoa millä kameralla kuvat on otettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi hirmuisesti, että vastaan tähän näin myöhässä! Kiitos kommentista! :) Mä en valitettavasti osaa sanoa tarkalleen, millä kameralla nää on otettu. Joten ehdottaisin kääntymään meidän kuvaajan Henri Pylvään puoleen. Tässä hänen nettisivunsa: http://ainasinun.fi/.

   Poista