maanantai 8. heinäkuuta 2013

Koekampaus

Noniin, koekampauksessa käyty ja en vois olla tyytyväisempi! Kampaus on juuri sellanen mitä lähdinkin hakemaan - herkkä, rento mutta silti häihin sopiva. Ja ennen kaikkea juuri mun näköiseni kampaus jossa on mukava olla!


Oman tukan lisäks mulla on käytössä klipsit. Koekampauksessa mulla oli mukana vanhat klipsit, mutta hääpäivää varten tilasin uudet ja 10 cm pidemmät.


Klipsien laiton jälkeen kiharrettiin tukka, tosin nyt hyvin nopeasti ja hutiloiden, et hääpäivänä sit panostetaan kikkaroihin enempi :) kikkaroiden jälkeen laitettiin sitten sivuletit, tosin nekin hyvin pikaisesti! Kokeiltiin kahta erilaista, mutta tää kuvassa näkyvä oli mun ehdoton suosikki! 

Huh, nyt voi kampauksen suhteen olla huoletta! Torstaina mulla onkin sitten koemeikki, toivottavasti se on yhtä onnistunut kokemus kuin tämä.. Mulla nimittäin on hieman huonoja kokemuksia ammattilaisten tekemistä meikeistä!

Ainiin, eilen käytiin kuuntelemassa meidän kuulutukset ja kyllähän ne silmät siinä väkisin hieman kostui :)

11 kommenttia:

 1. Oi ei, älyttömän herkkä ja ihana kampaus! Mun hiuksissa tuollainen ei kyllä pysyisi, kutrit kun eivät meinaa kiharalle suostua edes pitkän maanittelun jälkeen :(. Tuo letitys on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mullakin on tosi itsepäinen ja piikkisuora tukka luonnostaan, mut onneks noi klipsit auttaa vähän siinä kiharoiden pysymisessä :) ja paljon lakkaa vaan!

   Poista
 2. Onpas kaunis! Ehkäpä itsekkin päädyn sittenkin aukinaisiin latvoihin.. hmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) mulla ei käynyt ees muut vaihtoehdot mielessä kun en osaa pitää tukkaa kiinni!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana! Tosi kaunis kampaus <3 mistä muuten hommaat klipsit? Monet niitä pitää ostaa? (en tajua tämmösistä asioista mtn)

  VastaaPoista