keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Pirun siisti kalvosinnapit!!

Terve!! 

Enää vähän reilu viikko aikaa ja meidät siunataan papin aamenella! Huisia! Itsellä alkaa huomenna loma ja fiilis on sen mukainen. Ei nappais duuni enää ollenkaan, vaan oottaa jo sitä, että pääsee landelle ja järkkäilemään juhlapaikkaa viimeseen minttiin! 

Kuitenkin, itse asiaan, jonka takia tämän hassunhauskan tekstin kirjoitan. Eli löysin tällä viikolla kauan etsimäni jalkapalloaiheiset kalvosinnapit. Joka kerta olen kyynel silmässä, kun uusia koristeitani katson. hah. 

Lisäksi vein maanantaina sormuksen kaiverrukseen ja kiillotukseen. Liikkeessä sanottiin, että perjantaiksi saat sormuksen mukaan. Mutta onneksi kiireisellä aikataululla sain puhuttua työn valmiiksi jo torstaiksi, jolloin lähden reissuun! Ei siis jäänyt ollenkaan viimetippaan sekään homma! Anyhow, kaikki alkaa olemaan kondiksessa, eli ei muuta kun laukku pakkaukseen, huomenna töihin ja töistä lomalle! Hyvää päivänjatkoa kaikille. 

- Masa-

2 kommenttia:

  1. Oletteko millon tehneet avioliiton esteiden tutkinnan? Kerkeeköhän sen pari viikkoa ennen häitä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me tehtiin se hyvissä ajoin, n. 3kk ennen häitä! Mun mielestä meillä siin käsittelyssä meni reilu viikko et voi hyvin ehtiäkin! Voittehan te vaikka mainita kun jätätte sen että toivoisitte sille pikaista käsittelyä! :)

      Poista