sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Tuore rouva täällä hei

Täällä sitä istutaan hotellilla kylpytakki päällä juuri saunasta tulleena ja hyvin onnellisena. Häät oli ihan huikea menestys ja oli kyllä niin ikimuistoinen päivä että voi että! Morsian itki kyynelkanavat tyhjiksi ja niin teki myös hyvin moni vieras. 

Saatiin paljon kiitosta ja kehuja meidän häistä ja häät olivat vieraiden mukaan ihanan erilaiset ja rennot häät. Vihkiminenkin oli saatu sopivan rennoksi ja meidän näköiseksi ja kaikki sanoivat vihkimisen menneen todella nopeasti. Aika ylläri oli kun pappi oli nostanut päivänkakkaran raamatun päälle ja mun piti terälehtiä laskemalla selvittää että rakastaako sulhanen mua oikeasti ja kyllähän se rakasti ;)

Kerron häistä tarkemmin myöhemmin, kun saadaan valokuvat meidän kuvaajalta Henri Pylväältä, jota en muuten voi kun suositella! Aivan huippu tyyppi :)  

Mutta tosiaan, häät olivat aivan täydelliset ja nyt olo on hyvin väsynyt mutta hyvinhyvin onnellinen! Huomenna palataan Helsinkiin ja tiistaina lennellään Sisilian aurinkoon! Joten palataan asiaan sitten kun tullaan takasin Suomeen! :)

Ps. Vilaus puvusta löytyy instasta, josta mut tosiaan löytää nimellä maiskismaiski. Parempaa kuvaa mulla ei vielä ole! 

6 kommenttia: