keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Pikakuulumiset!

Ylihuomisen huomenna se on menoa sit! Ollaan oltu täällä mökillä tosiaan maanantaista asti sulhon vanhempien ja meidän kavereiden vanhempien kanssa, jotka ovat siis kutsuttuina häihimme! Maanantaina mun koekampauksen jälkeen käytiin tapaamassa meidän pitopalvelua ja kaikki kuulostaa kyllä hyvältä! Ihan sellasta hääkakkua ei saada kun oltiin suunniteltu, mutta syy sille oli oikein perusteltu. 

Eilen maalasin meidän hääauton perään tulevat tölkit. Kuvan niistä löytää meitsin instasta, josta mut tosiaan löytää nimellä maiskismaiski. Kukaan ei tuota yksityiskohtaa todennäköisesti huomaa mutta onpahan panostettu niihinkin ;) sulho myös aloitti meidän tiekylttien valmistamisen ja tänään tai viimeistään huomenna ne pitää maalata loppuun! Ollaan kyllä oltu aikoinaan fiksuja kun ollaan alotettu tekemään kaikki niin hyvissä ajoin niin ollaan saatu ottaa tää viikko suht rennosti eikä stressiäkään ole! Anopeilla tosin on to do-listalla 100 tuolihupun silitys, sillä mä ja silitysrauta ei olla kovin onnistunut yhdistelmä :)

Eilen käytiin myöskin kattomassa kesäteatterissa populäärimusiikkia vittulanjänkältä, jossa oli sulhon serkku esiintymässä. Ja voi että se oli hauska!! Posket oli kipeenä nauramisesta esityksen jälkeen. 

Tänään lähdetään tuossa kohta sulhon kanssa Kuopioon. Sulho käy parturissa ja mä himoitsen Partasen lihapiirakoita! Klo 17.00 napataan asemalta meidän kyytiin yksi kaasoista, joka matkustaa Rovaniemeltä asti. Huomenna mulla onkin sitten koemeikki ja toivon, että se on yhtä suuri menestys ku koekampaus! Huomenna myös tulevat loput kaasoista sekä kaikki bestmanit tänne Leppävirralle. Huomenna meillä on myös kirkkoharjotukset pianistin kanssa ja iltapäivällä päästään meidän juhlapaikalle laittaa paikkoja kuntoon. Tarkoitus on laittaa paikat mahdollisimman valmiiksi, jotta perjantaina saadaan kaikki ottaa vähän rauhallisemmin. Perjantaina meen myös laitattaa kynnet kuntoon ja illalla lähdetään tyttöjen kanssa hotellille.

Mitäs muuta. Fiilis on loistava ja onnellinen, ihana olla Savossa ihanien ihmisten ja ympäristön keskellä. Ja mikä parasta, se lupaa lauantaille tällä hetkellä aivan mahtavaa säätä! Että pidetäänpäs nyt kaikki peukut ja varpaat pystyssä ettei ennustukset kovin dramaattisesti muutu! :)

Yritän keretä postailemaan vielä perjantaina hyvin pikaisesti, mutta jos se ei onnistu niin palaan asiaan rouva H:na!

Haluun toivottaa myös ihanaa hääpäivää kaikille muille lauantaina avoituville neideille! <3

4 kommenttia:

 1. Jee, tännekin näyttäis hyvää säätä!
  Hyvää hääpäivää teillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, toivotaan et ennustukset pitää kerrankin paikkaansa :) ja kiitos!

   Poista
 2. Oi, kohta olet jo rouva! Ihanaa hääpäivää teille!

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa hääpäivää teille <3 ja lisäksi mistä olet hankkinut tuolihuput ja paljonko maksoivat?

  Terkuin, Susanna

  VastaaPoista