maanantai 7. tammikuuta 2013

Pitkästä aikaa taas!

Heippahei pitkästä aikaa! Viime aikoina on pitänyt sen verran kiirettä, etten ole ehtinyt blogia päivittelemään. Ja ensimmäiseksi haluan toivottaa hyvät uudet vuodet kaikille! Tästä vuodesta tuleekin minulle ja monelle muulle erittäin jännittävä vuosi, kun sanomme sulhon kanssa toisillemme tahdon. Pakko sanoa, että onnenkyyneleet tuli samantien kun vuosi vaihtui, kun tajusin että tänä vuonna mä ihan oikeasti menen naimisiin ja minusta tulee vaimo. Taisi yksi kaasoistakin muutamat kyyneleet tirauttaa ja muutenkin koko iltama oli yhtä onnea! :)

kuva: Google

Tänä viikonloppuna on myös kauan odotetut Wanhan Sataman häämessut, jonne me suuntaamme sulhon kanssa sunnuntaina! Vuosi sitten kun oltiin ko. messuilla, koko hääjuttu tuntu vielä niin kaukaiselta. Mutta tässä sitä nyt ollaan, reilut puoli vuotta enää häihin iiks! :) Aika on kyllä mennyt ihan tajuttoman nopeaa ja oikein pelottaa ajatella, miten nopeasti tää 6 kk tulee menemään. Messuilta meidän olisi tarkoitus bongata mahdollisia sormustarjouksia sekä pukua sulholle. Onko moni teistä suuntaamassa viikonloppuna kyseisille messuille?

kuva: yle.fi

Muistakaahan kaikki myös tänään kääntää klo 21.00 TV2:lle, sillä tänään alkaa taas aina niin vihastuttava ja ihastuttava Satuhäät ! :) Kuinka moni aikoo seurata kyseistä sarjaa? Itseäni ainakin kyseinen sarja itkettää ja naurattaa samaan aikaan. :D

Yritän ehtiä kirjoittelemaan tässä nyt useammin. Koko hääsuunnittelu on kyllä ollut väkisinkin nyt hetken tauolla, koska aika ei vaan tällä hetkellä riitä. Mutta eiköhän se tästä taas! :)

PS: Jos joltakulta puuttuu vielä suunnitelmat perjantai-illalle ja tykkäät räp-musiikista, kehoitan suuntaamaan Ravintola Väentupaan Kamppiin klo 22.00 alkaen. Silloin nimitään juhlitaan sulhon levyjulkkareita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti