maanantai 21. tammikuuta 2013

Häämeikki

Haluan, että oma häämeikkini on kuulas sekä kauniin yksinkertainen. En halua mitään  todella tummaa silmämeikkiä vaan ainoastaan hieman korostusta. 

Oon kerran aikaisemmin käynyt meikkaajalla, silloin kun oli vanhojen tanssit. Koko meikki oli kyllä täysin floppi! Meikkaaja ei katsonut yhtään meikattavaa ja mikä tälle sopii vaan kaikille tytöille tehtiin sinä päivänä täsmälleen samanlaiset meikit. Meikki koostui sinisestä luomiväristä, suuresta määrästä poskipunaa sekä punaisista huulista... No, kotiin päästyäni pesin meikit pois ja meikkasin itse uudelleen. Onneksi mulla on nyt häämeikkiä varten myös koemeikki, jossa pääsen kertomaan toiveistani meikkaajalle ja luotan kyllä, että meikkaaja osaa loihtia mulle sopivan meikin. :) Mulla on aika tarkka mielikuva siitä millaisen meikin haluan, mutta otan myös avoimesti ehdotuksia vastaan!


Tällaista meikkiä olen miettinyt itselleni! 

Tämä on myös jotenkin ihanan fresh!

Löysin myös pari kuvaa Christina Aguilerasta, jossa hänellä on todella kiva meikki.

Tämän kuvan silmämeikki on aivan ihastuttava! Punaiset huulet taas ei ole yhtään mun juttu. Kokeiltu nimittäin on.

Tässäkin silmämeikki on kaunis vaikkakin se saattaa olla hivenen liian tumma. Mut smokey eye-meikki on aina cool.

kuvat: Google ja Style Me Pretty

5 kommenttia:

 1. Ihanaa mä löysin tästä sun postauksesta nyt mulle meikin JA kampauksen hääpäivälle! :) Molemmat tuosta tokasta kuvasta, ihana! <3 Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, hienoa! :) Laitoin sulle sähköpostiin linkin, missä on kuvia lisää tuosta kampauksesta!

   Poista
 2. Ite oon kans kattellut noita Christinan meikkejä sillä silmällä.. niissä on monissa sellaista fiftarihenkeä, jota itse haen omaan meikkiini. Myös Gwen Stefanilla on ihania meikkejä - tosin melko paksulla rajauksella useimmiten. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Christinalta kyllä ainakin löytää inspiraatiota fiftarimeikkiin :) ja rajaukset on kyllä mun häämeikissä ihan MUST-juttu!

   Poista