keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Haaste vol. 2

Kiitos haasteesta Noora's Day ! :) Olen tehnyt tämän saman haasteen jo aiemmin, joten vastaan kysymyksiin mutten aio haastaa enää ketään.

Vastaukset:

1. Kuinka pitkä aika on häihisi, päivän tarkkuudella tietty :)?
* 177 päivää tarkalleen! (hui kuulostaapa se vähäiseltä!)

2. Kuinka monta vierasta on tulossa?
* Tällä hetkellä meidän vieraslistassa on 112 nimeä. Tosin siinä on vielä muutama sellainen, jonka kutsumista mietitään joten varmaan lopullisesti kutsutaan n. 110 vierasta. 

3. Kuinka pitkän ajan päästä häistä lähdette häämatkalle?
* No yritetään päästä viikon sisällä häistä lähtemään sellaselle viikon mittaiselle kaupunkilomalle. Meidän oikea häämatka tehdään kuitenkin vasta sitten joskus tammi-helmikuussa ja silloin lähdetään jonnekin kauaaas ja toivottavasti hieman pidemmäksi aikaa. :) Tämä ihan vain siksi, koska kesällä on todella vähän tarjolla kaukomatkoja.

4. Itse tehty vai valmiina ostettu(tarkoitan koristeita, ruokia, kutsuja...)?
* Ruuat tulevat pitopalvelusta ja varmaan suurin osa koristeistakin kyllä ostetaan. Kutsut kuitenkin tehdään itse niin kuin myös paikkakortit, pöytäkartat yms.

5. Hääjuhlapaikkanne?
* Leppävirralla sijaitseva Salmitalo ihanassa maalaismaisemassa. Juhlapaikalla on majoitusmahdollisuus n. 40 henkilölle. Juhlapaikassamme on myös ihastuttavan iso piha sekä se on järven rannalla. Aivan ihastuttava! Pitää vaan toivoa hienoa säätä :)

6. Budjetti?
* Minä en sano tähän mittään. :D Alustava budjettisuunnitelma ollaan tehty, mutta ei niin tarkkaan sitä nyt kyllä noudateta, mutta tietenkin järki päässä. Mutta veikkaan että se pomppii suuntaan ja toiseen tässä  matkan varrella. 

7. Missä vietätte hääyönne?
* Sokos Hotel Vesileppiksessä! Sieltä on sviitti varattuna.

8. Mikä on suurin huolenaiheesi häiden suhteen?
* Että jotain todella tärkeää unohtuu tehdä!

9. Aiotteko viettää häitä edeltävän yön yhdessä vai erikseen?
* Perinteisesti erikseen :)

10. Kuinka monta kaasoa?
* Viisi ihastuttavaa leidiä :)

11. Häämenu?
* Mä oon tehnyt tästä ihan oman postauksenkin, mutta aika perinteinen. Lihaa, kalaa, erilaisia salaatteja, lohirullia, kasvisgratiinia jne. 

2 kommenttia:

  1. ootko sää lepikältä :)? huisin hienoa, siellä on ihana kirkko!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo, Helsingissä asustelen :) Alkuperäisin tosin kotoisin sieltä päin Suomea. Mun ja sulhon suku asuu Pieksämäen ja Varkauden suunnilla, joten sen vuoksi pidetään häät Leppävirralla :) ja tottakai yksi valintaan vaikuttava tekijä oli se Leppävirran kirkko, se on ihan mielettömän kaunis! :)

      Poista