torstai 24. tammikuuta 2013

Otsatukkapohdintoja

Mulla on ollu otsis jo kohta varmaan 7 vuotta (apua...) ja en oo siitä luopunut, koska sen pois kasvattaminen on jotain niin ärsyttävää. Mulla on siis tosi jäykkä tukka ja toi otsis ei liiku mihinkään eli kun se kasvaa ylipitkäksi, se roikkuu silmillä. Oon myös tosi huono pitämään otsista ylhäällä. Tämän takia oonkin pohtinut, että mitä ihmettä mä teen mun otsikselle hääpäivänä! Kasvatanko sen sen verran pitkäksi, että sille saa tehtyä jotain vai annanko otsiksen vaan olla niinkuin normaalistkin. 

Oon nyt pähkäilly ja pähkäilly tätä asiaa ja tullut siihen tulokseen, että otsis on osa mua ja mun persoonaa, joten annan sen ihan vaan olla myös hääpäivänä. Jos nostaisin otsiksen ylös, mulla olis varmasti hyvin epämukava olla ja sitä nyt ei kukaan halua tärkeänä juhlapäivänä. Tietysti jos koekampauksessa tulee jotain hyviä ehdotuksia, otan ne vastaan mutta tällä hetkellä tuntuu siltä, että en otsikselle aio tehdä mitään.

Olen katsellut netistä kuvia, joissa morsiamilla on otsis ja eihän se mitenkään pahalta näytä! :) Tähän mennessä mulla on ollut sellanen ihme kuvitelma, että kampauksesta lähtee se juhlallisuus pois otsiksen myötä, mutta pyh! 


kuvat: Google

Jotenkin musta tuntuu, että kerkeen muuttamaan mieleni vielä tämänkin asian suhteen monta kertaa, mutta onneksi tässä on aikaa... 

8 kommenttia:

 1. Musta otsis tuo mukavaa vaihtelua hääkampauksiin ja ehdottomasti pidät sen myös hääpäivänä, kun se kerran on osa sua! Jos pelkäät että kampauksesta ei tuu tarpeeksi juhlallinen niin jokin ihana hiuskoru varmasti pelastaa asian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuota hiuskoruasiaa mä olenkin miettinyt, sillä saa jo paljon aikaan! :)

   Poista
 2. Mulla on ainakin otsis hääpäivänä, se on osa mua ja en todellakaan pystyisi olemaan niin, että otsista ei olisi. :)

  -Sartsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin hienoa! :) Innolla odotan sun hääkampausta kyllä!
   Mut joo, mulla sama etten osaa kyllä kuvitella itseäni ilman otsista ja saisin varmaan kaasoilleni sydänkohtauksen aikaan kun joutuisin kokoajan kyselemään että "onks tää kampaus oikeesti hyvä???".

   Poista
 3. Komppaan edellisiä kommentoijia, miksi turhaan muuttaa jotakin, mikä on osa itseä :) Jos otsatukka on sun juttu arjessa, niin miksei sitten myös juhlassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on! Ehkä aluksi vain ajattelin, että hääpäivän kunniaksi jotain erilaista, mutta äh mitä turhaan hyvää muuttamaan. :)

   Poista
 4. Itsekin tykkään otsatukastani, mutta olen silti päättänyt toisin. :( Aion kasvattaa sen pois, vaikka se kuinka rasittavaa onkin. Aion kuitenkin pitää hiukset kiinni hääpäivänä, enkä halua mitään "kaljuja kohtia" näkyville ohimolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kasvatusprojektiin! Kun sen ärsyttävämmän vaiheen ohi pääsee, niin sitten loppukasvatus sujuu helposti :)

   Poista