sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Pre-Wedding Photos

Törmäsin Pinterestiä selailtaessa näihin ihaniin pre-wedding-kuviin. Aivan ihana valokuvaidea ja voin vaan kuvitella, miten jännittävä tuo tilanne on ja varmasti lisää perhosia vatsaan! kuvat: Pinterest 

8 kommenttia:

 1. Oli ihan pakko laittaa kommenttia kun jostain ihan sattumalta löysin blogisi joitakin viikkoja sitten ja tykästyin samantien :) Tästä blogista välittyy niin positiivinen fiilis ja rakkaus. Aina kun täällä käy tulee hyvälle tuulelle ja se onkin varmaan syy miksi tämä on noussut lyhyessä ajassa minulla luetuimpiien blogien listalle :) ja olen vieläpä aika nirso blogien suhteen harva blogi jaksaa kiinnostaa niin paljon että jaksaisi seurata säännöllisesti :D Minusta olisi mahtavaa jos hääjuttujen lisäksi alkaisit pitää ihan tavallista ns. lifestyle blogia tai kertoilisit täällä muutakin kuin hääjuttuja :)

  Vaikka itsellä häiden suunnittelu ei ole ajankohtaista vielä muutamaan vuoteen olen innolla lukenut hääjuttujasi. Sinulla on niin samanlainen maku kuin minulla lähes joka asiassa ja olenkin saanut aika tarkan mielikuvan millaiset häät sitten tulevaisuudessa haluan. Sinulla on hyvä maku ja ihana tapa kirjoittaa, kaikesta välittyy se aito innostus. Ja sinun ansiosta olen alkanut haaveilla että lähtisimme poikaystävän kanssa kesällä Sisiliaan. Sisilia ja erityisesti taormina vaikuttaa aivan ihanalta paikalta ja tiedän vaistomaisesti että rakastuisin paikkaan. Tulen jatkossakin seuraamaan blogiasi ja odotan innolla häitänne niistä tulee varmasti satumaiset :) Kiitos siis sivan mahtavasta blogista ja ihanaa kevään alkua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, nyt ei voi muuta sanoa kuin että ISO KIITOS ihanasta kommentista! <3 Luin tän aamulla ennen töihin lähtöä ja pakko sanoa, että päivä alkoi aika hyvillä fiiliksillä. :) tosi ihana kuulla, että tykkäät lukea blogiani ja hienoa, jos olet saanut blogista inspiraatiota myös omiin häihisi vaikkeivat ne vielä ajankohtaiset olekaan! Se on aina hieno kuulla, että joku tästä blogista jotenkin hyötyy, kun välillä tuntuu että tätä kirjottelee niin itselleen. :)

   En ole kuitenkaan ajatellut aloittaa toista blogia tämän rinnalle, sillä koen että mun elämä on liian tylsä lifestyle-blogin pitämiseen. :D ja tän hääblogin oon halunnu pitää ihan vaan hääblogina, vaikka joskus tänne muita juttuja saatankin kirjoitella! Oon kuitenkin ihan koukuttunut tähän bloggailuun, joten saa nähdä mitä tapahtuu sitten kun häät ovat ohi. Bloggailua tuskin missään vaihessa lopetan kokonaan! :)

   Ja jos lähdette Taorminaan ennen meitä, niin voit tulla kertomaan mulle sitten hyviä vinkkejä ;) iso sydän sulle!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Itse olen ajatellut hyödyntää first look -kuvauksia, ettei kaikkia potrettikuvia tarvitse ottaa kirkon jälkeen vieraiden odotellessa juhlapaikalla. Nyt ei sitten nähdäkään ensimmäistä kertaa vasta kirkon käytävällä, mutta riittäähän siinäkin tilanteessa jo muutakin jännitettävää. :)
  Oletko muuten ajatellut blogisi lisäämistä blogilistalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, first look-kuvat on kyllä ihania ja siinä hetkessä on varmasti sitä samanlaista jännitystä kun silloin, jos näkisi miehen ensimmäisen kerran vasta alttarilla :) Ja blogi taitaa löytyä jo blogilistalta!

   Poista