keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Paluu arkeen

Heissan! Reissusta kotiuduttiin maanantaina ja tiistaina heti kutsui jo työt. Arki alkoi niinkin kevyesti kuin 8 päivän työputkella. Haikein mielin palattiin reissusta vaikka toisaalta olikin kiva päästä omaan sänkyyn nukkumaan! Tällä hetkellä tuntuu siltä ettei oltais missään reissussa oltukaan, kun arki jatkuu samaan tapaan kuin ennenkin. Naapurikin soittelee edelleen torvellaan rati riti rallaa. :) 

Reissu oli kuitenkin aivan mahtava! Ainoa miinus tosiaan ettei kelit olleet mitenkään loistavat. Perjantaina ja lauantaina tuli hirrrveesti lunta. Sunnuntaina aurinko paistoi hetken, mutta illalla tuli taas vettä! Onneksi ei kuitenkaan ollut kylmä :) 


Alkupäivät reissusta kierreltiin hieman kaupunkia sekä käytiin parissa ostoskeskuksessa. Sunnuntaina lähdettiin hieman kiertelemään nähtävyyksiä ja onneksi juuri tällöin paistoi aurinko! Kiivettiin melkein 300 porrasta erään kirkolle katolle katselemaan nähtävyyksiä ja voi että oli jalat hapoilla sen jälkeen! :D 

Näin korkeelle kiivettiin!

Sunnuntaina mentiin sitten myös katselemaan jalkapalloa ja oli kyllä aika huikee meininki! Mustakin tuli esiin joku uusi persoona siellä matsissa, sillä minä joka vihaan olutta, join matsin aikana kaksi (!!) tuopillista kaljaa ja toisessa kädessä oli tietenkin hotdog. Innostuin jopa huutelemaan ja buuaamaan matsin aikana ja yritin pysyä kannustuslauluissa mukana. ;) 


Matkan aikana myös syötiin ja juotiin hyvin. Ja oli kyllä hyvää ruokaa! Tsekkiläinen ruoka ei välttämättä ole mitään kovin "hienoa" tai kaunista, mutta sitäkin maukkaampaa! Isoja tuhteja annoksia. ;) Ja voi että mitä herkkuja, kattokaa nyt! 

mansikkaa, vaniljajäätelöä ja vohvelia ja taustalla banaanisuklaapannari! NAM! Tähän lisäksi vielä tuhti kaakao (se oli oikeesti melkein vanukasta) ni voin kertoo että oli piiiieni ähky.

suklaakirsikkakakkua cherrykastikkeella. mmm!

Ruoka oli myöskin todella halpaa. Esimerkkinä meidän lauantainen juhlaillallinen, joka koostui alkupaloista, pääruuasta, jälkkäreistä, viinipullosta sekä yhdestä oluesta ja kaikki tämä yhteensä 37 euroa! Olut maksoi 1-2 euroa ja viinilasillinen myös 2-4 euroa. 

zzzz...... :)

Kaiken kaikkiaan aivan ihana loma ja oli ihana päästä viettämään viisi päivää yhdessä aivan kahdestaan. Naurettiin paljon ja rakastuttiin toisiimme taas vähän lisää :) Seuraava loma onkin sitten häämatka Sisiliaan, jes!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti