tiistai 19. helmikuuta 2013

Apua istumajärjestyksen kanssa!

Tablerrr laittoi minulle sähköpostia ja minulle tarjoutui mahdollisuus tutustua heidän verkkopalveluunsa, jonka avulla voi suunnitella istumajärjestyksen hääjuhlaan. Palvelun perusversio on kaikille ilmainen, mutta premium-versio maksaa 9,90 €/vuosi. 

howto_2

howto_3

Palvelusta löytyy myös Smart Seating -toiminto, josta kerrottiin sähköpostissa seuraavanlaisesti: "Tablerrr:sta tekee erityisen sen Smart Seating -toiminto. Siinä käyttäjä voi luonnostella vieraiden väliset suhteet todella nopeasti mind map - tyyppisessä editorissa. Läheiset ihmiset raahataan näytöllä toistensa luo, ja "vanhat viholliset" siirretään toisistaan mahdollisimman kauas. Smart Seating toimii hyvin, ja se luo toimivia istumajärjestyksiä." 

howto_4
Smart Seating -toiminto

howto_5

Tablerrr:ssa voit myös tulostaa mm. juhlien paikkakortit suoraan vieraslistasta eri väreillä ja fonteilla. 

Tätä palvelua pääset kokeilemaan osoitteessa www.tablerrr.com

Kokeilin tätä palvelua äsken pikaisesti ja tämä vaikutti kyllä oivalta työkalulta! Palvelu oli mielestäni helppo ja selkeä käyttää, vaikkakin se on englanninkielinen. Kokeilin nopeasti myös tuota Smart Seating -toimintoa ja sain jo ensimmäiset hikipisarat otsalle, kun rupesin miettimään että kukas nyt on kenenkin kaveri ja niin edelleen. Vaikka luulen ettei meidän häissä ketkään taida olla verivihollisia keskenään :)

kuvat Tablerrr:n kotisivuilta.

4 kommenttia:

 1. Pitää pistää tämä johonkin ylös sitten kun tuon järjestyksen tekeminen tulee ajankohtaiseksi:) Kuulostaa hyvältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi tuo ei ole vielä kovin ajankohtaista! Ei ollut nimittäin niin helppo juttu kuin ehkä olisin kuvitellut. :D

   Poista
 2. Pitääpä tutustua palveluun joskus myöhemmin. Hyvä vinkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa tutustua! Mä en tosiaan kovin kauaa tätä vielä testaillut, kun ei oo vielä niin ajankohtanen asia tuo istumajärjestys, mutta lyhyellä testauksellakin ainakin vaikutti ihan kelpo työkalulta! :)

   Poista